7 اسلاید صحیح/غلط توسط: پرستو انتشار: 9 ماه پیش 203 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
سلام خوبین بعد از این همه نبودن اومدم و اگه خارجی هم خواستید معرفی کنم بگین و لایک یادتون نره بای :-)
اگر هوس دیدن فیلمی در حال و هوای قبل از انقلاب و دههی ۵۰ شمسی را دارید، با فیلم فسیل، که یک فیلم طنز ایرانی جدید است آشنا شوید. این فیلم در سال ۱۳۹۹ ساخته شد اما همین اواخر به سینما راه پیدا کرده و توانسته لقب پرفروشترین فیلم گیشه را مال خود کند. در این فیلم هنرمندانی چون بهرام افشاری، ایمان صفا، الناز حبیبی، الهه حصاری و هادی کاظمی به ایفای نقش پرداختهاند. این فیلم به زندگی سه هنرمند میپردازد که بعد ازانقلاب زندگیشان دستخوش تغییرات زیادی شد. بهرام افشاری که پیشتر هم خود را ثابت کرده بود، در این فیلم به نقش آفرینی متفاوتی پرداخت. غلامرضا نیکخواه هم این سری در نقشی متفاوت ظاهر شد. این فیلم که در حال حاضر روی پرده سینماست، یک انتخاب خوب برای روزهایی است که میخواهید بخندید و مشکلات را فراموش کنید.
خجالت نکش یکی از فیلمهای پر ستاره کمدی ایرانی که در سال ۱۳۹۶ اکران شد و خیلی بازخورد خوبی داشت، فیلم خجالت نکش بود. عنوان فیلم با توجه به داستان آن واقعا خوب و هوشمندانه انتخاب شده است.
این فیلم دربارهی زن و شوهر سن و سالداری به نامهای قنبر (احمد مهران فر) و صنم (شبنم مقدمی) است. این دو نفر، در حالی که عروس هم آوردهاند، اما متوجه میشوند که قرار است دوباره بچه دار شوند. این اتفاق، باعث میشود که صنم تا حدی خجالت بکشد چون خبر در کل روستای کوچکشان میپیچد اما قنبر انگار از این موضوع حسابی خوشحال است و معتقد است کار بزرگی برای کشورش کرده که به رشد جمعیت آن کمک کرده است.
این فیلم سینمایی خنده دار در آن سال جوایزی هم برای سازندگانش داشت و باعث شد که شبنم مقدمی برای سیمرغ بلورین نامزد شود و کارگردان نیز جایزه بهترین کارگردانی را مال خود کند.
آتش بس دههی ۸۰، اوج همکاری مهناز افشار و رضا گلزار بود. این دو زوج هنری خوبی ساخته بودند و تقریبا همه از دیدن این دو نفر در کنار هم، در فیلمهای کمدی رمانتیک لذت میبردند. فیلم آتش بس که سال ۱۳۸۴ روی پرده آمد نیز به طور خاصی گل کرد و حسابی توجه همه را جلب کرد.
این فیلم درباره زوجی لجباز اما در عین حال عاشق به نامهای سایه و یوسف است که براساس لج و لجبازیهایی که داشتند، کم کم عشقشان نسبت به هم تیره و تار شد. تا جایی که این دو نفر، تصمیم گرفتند از تراپیست برای حل مشکل خود کمک بگیرند. به کمک روانشناسی که مرحوم آتیلا پسیانی نقش او را بازی میکرد، شاهد صحنههای مختلف زندگی این زوج هستیم و میبینیم که رابطه آنها از کجا به کجا رسید و کم کم چه کارهایی برای بهتر شدن رابطه خود انجام میدهند.
چند سال پس از ساخت اثر موفق آتش بس ۱، تهمینه میلانی تصمیم گرفت تا بار دیگر این طنز ایرانی را با زوج متفاوتی بسازد. او این سری به سراغ بهرام رادان و میترا حجار رفت و باز هم فیلمی دیدنی را ساخت. اگر چه که آتش بس ۲ به اندازه آتش بس ۱ دیده نشد (به علت تقریبا یکسان بودن سوژه و عوض شدن سلیقه مخاطب به مرور زمان) اما باز هم یک کمدی بسیار خوب قلمداد میشود که دیدن آن واقعا لذت خواهد داشت. در این فیلم، زوج لجباز داستان یک فرزند هم دارند و باز هم روانشناس داستان آتیلا پسیانی، سعی میکند تا رابطه آنها را بهبود ببخشد
هزارپا جز بهترین فیلم کمدی سال ۱۴۰۰ نیست چون زمان زیادی از اکران آن گذشته اما همچنان محبوب است. اکران این فیلم مربوط به سال ۱۳۹۶ است و در همان زمان نیز توانست رکورد گیشه را از آن خود کند. ترکیب بازیگرانی مانند رضا عطاران و جواد عزتی همیشه محبوب است و ثابت کرده میتواند مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.
رجوع سینمای ایران به دهههای گذشته مانند دهه ۷۰ و ۶۰ چند وقتی است که باب شده و ظاهرا مخاطب را بسیار با حس نوستالژی خود همراه میکند. ابوالحسن داوودی فیلمهای موفقی مانند نان، عشق و موتور ۱۰۰۰ را در کارنامه خود دارد. این بار نیز با هوشمندی توانسته داستانی را انتخاب کند که علاوه بر حس نوستالژیک، بیننده را به خنده وا دارد.
داستان در مورد خلافکار خرده پایی است که در یک حادثه پای خود را از دست داده و با پای مصنوعی روزگار میگذراند. پس از اینکه از دوستش میشنود، ریس یک آسایشگاه جانبازان جنگ (که از قضا خانوم نیز هست)، نذر کرده تا با یک جانباز ازدواج کند، تصمیم میگیرد خودش را به جای جانباز جنگ تحمیلی جا بزند. این جعل هویت برای او دردسرهای زیادی در بر دارد، از جمله اینکه گروهی از منافقین نیز او را با یک فرمانده عالی رتبه جنگ اشتباه میگیرند.
ساختار فیلم جذاب است. به خصوص که سعی دارند، جانبازان را افرادی از جامعه خودمان نشان دهد که در کنار از خودگذشتگی، همان دغدغهها و دلخوشیهای ما را دارند. شوخی با نوستالژیهای دهه ۶۰ نیز خوب از آب در آمده و واقعا شما را میخنداند. بنابراین باید در لیست بهترین فیلم کمدی ایرانی جای بگیرد.
تگزاس ۱ در زمان اکرانش توانست با توسل به زوج محبوب سینمای ایران، پژمان جمشیدی و سام درخشانی حسابی سر زبانها بیوفتد. علاوه بر اینکه نباید در ذکر دلایل این موفقیت لوکشین خارجی و جذابیتهای آن برای سینمای ایران را نیز نادیده گرفت. ساختن دنبالههای سینمایی چند سالی است که در سینمای ایران باب شده و به نظر میرسد حالا حالا قرار نیست از مد بیوفتد.
تجربه نشان داده که مخاطب ایرانی همیشه برای تماشای قسمت دوم باز خواهد گشت! حتی اگر این قسمت چیزی که انتظارش را داشته باشد، از آب در نیاید. تگزاس ۲ فیلم جذابی است. موقعیتهای جالبی را با همان شخصیتهای قدیمی رقم میزند و شما را به خنده وا میدارد. داستان فیلم در ادامه قسمت قبلی است، جایی که ساسان، بهرام و البته آلیس به ایران برمیگردند و فکر میکنند قرار مشکلات آنها تمام شود. قافل از اینکه در این مدت پدر و مادرشان با هم ازدواج کرده و البته یک گروه خلاف کار برزیلی نیز به دنبال آنها تا ایران آمده است.
داستان فیلم تا حدودی کلیشهای است اما بازیگران قوی و قدرتمندی دارد.ژاله صامتی واقعا در هر نقشی خوش میدرخشد و زوج محبوب فیلم نیز که این روزها ستاره بختشان در گیشه بلند است. بازیگر خارجی فیلم نیز با زبان نصفه و نیمه فارسی به جذابیتهای سکانس فیلم اضافه میکند. تگزاس ۲ در لیست بهترین فیلم های کمدی ایرانی جای دارد و البته ممکن است تگزاس ۳ نیز ساخته شود.
اسم فیلم رحمان ۱۴۰۰ نام حاشیه را به یاد مخاطب میاندازد. این فیلم حواشی زیادی برای اکران و همچنین پخش در شبکه نمایش خانگی داشت. با این حال این فیلم یک کمدی پرستاره و با داستانی تقریبا جدید است. البته که تنها حدود یک ماه روی پرده سینما بود و بعد از توقیف شد. اما با این حال در همین مدت زمان کوتاه نیز توانست به موفقیتهای چشم گیری در گیشه دست پیدا کند. کمی بعد از آن هم نسخه غیرقانونی از فیلم در دسترس قرار گرفت که برای عوامل فیلم حسابی دردسرساز شد. بهترین فیلم کمدی ایرانی جدید برخلاف نام رحمان 1400، احتمالا فیلم دینامیت است.
داستان فیلم در مورد یک کارمند رده پایین در یک اداره است که زندگی واقعا حقیرانهای دارد. با این حال بسیار به زندگی امیدوار است. از قضا روزی متوجه میشود که بیماری لاعلاجی دارد که به زودی او را از پا در خواهد آورد. به همین خاطر هم نقشه دارد تا قبل از مرگ طبیعی به دست یکی از آقازادههای ادارهشان به قتل برسد تا با پول دیه بتواند برای زن و فرزندانش زندگی خوبی فراهم کند.
سعید آقا خانی و بهرام افشاری هر دو در سینمای این روزهای ایران شناخته شده هستند. زوج جذاب آنها در این فیلم نیز توانست نظر مخاطب را جلب کند. البته که فیلم پر از شوخیهای کلامی و لفظی بود و شاید تماشای آن برای همه سنین مناسب نباشد. با این حال این کمدی با پرداختن به وضع قشر ضعیف و البته رانتخواری و خوشگذرانی آقازاده ها توانست در میان نامهای بهترین فیلم کمدی های ایرانی جای خود را باز کند.
نهنگ عنبر ۲ نیز یکی از فیلمهایی بود که در ادامه یک دنباله موفق ساخته شد و استقبال عمومی را در پی داشت. اگرچه این قسمت از فیلم به اندازه قسمت قبلی از خط داستانی خاصی پیروی نمیکرد اما به واسطه داستانی که در قسمت قبلی با آن آشنا شده بودیم، توانست مخاطب را جذب کند. چند سالی است که فیلم سازی از خط داستانیهای دهه ۶۰ بسیار مرسوم شده است. فیلم سازی از این دهه به علت حس نوستالژی که به همراه دارد برای مخاطبان نیز بسیار جذاب است. بنابراین این فیلم نیز از همان ابتدای اکران در گیشه به موفقیت خوبی دست یافت.
داستان فیلم در ادامه داستان قبلی و به ماجرای ارژنگ و رویا میپردازد. این دو که سرانجام قرار شده با هم ازدواج کنند در راه رسیدن به مجلس عروسی خاطرات خود را مرور میکنند. داستانهایی که به دوستی چهار نفره آنها در دهه ۶۰ اشاره دارد و اتفاقاتی که در این بین رخ میدهد. گره اصلی داستان مانند قسمت قبل مربوط به عشق ارژنگ به رویا و محدودیتهای دهه ۶۰ میلادی است.
بار اصلی فیلم روی دوش بازیگران به نامی مانند رضا عطاران، مهناز افشار و ویشکا آسایش است. گریمهای جالب و بعضا عجیب این بازیگران خود دستمایهای میشود برای خنده تماشاچی که در کنار موقعیتهای جالب و نوستالژی فیلم یک خاطره به یادماندنی به شما هدیه میکند. بنابراین اگر به فکر دانلود بهترین فیلم کمدی ایرانی هستین، میتوانید این فیلم را هم به لیست خود اضافه کنید.
7 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
17 لایک
عالی ❤
ج چ : بهرام رادان ❤
نصفشونو دیدم😁😂
تولدت مبارک
فالوت کردم ممنون میشم فالوم کنی