17 اسلاید صحیح/غلط توسط: Zahra انتشار: 10 ماه پیش 78 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
ط هم عاشق مدل های غذاهای کره ای؟😋 پس بیا تا باهم اشنا بشیم...
یکی از قدیمیترین و شاید اصلیترین غذاها در فرهنگ تغذیهای کرهایها، کیمچی (Kimchi) یا ترشی سبزیجات با ادویههای تند است. طعم منحصر به فرد و خاص کیمچی و همچنین ارزش غذایی بالا، فیبر فراوان و کالری پایین این خوراک خوشمزه، آن را در میان توریستهایی که به این کشور سفر میٰکنند، به غذایی محبوب بدل کرده است.
در این میان نودل کیمچی هم یکی از انواع پرطرفدار کیمچی با طعمی تند و تیز است. البته مهمترین و پرطرفدارترین کیمچی، کیمچی خیار، کیمچی کلم و کیمچی ترب است که به عنوان غذای فرعی سنتی از سبزیجات نمکی و تخمیر شده مانند کلم ناپا، تربچه کرهای و خیار تهیه میشود و با طیف بسیار متنوعی از چاشنیها از جمله گوچوگارو (پودر چیلی)، پیاز بهار، سیر، زنجبیل و ژوتگال تهیه میشود.
برای خواندن طریقه درست کردن ۲ نوع نودل کیمچی تند و تیز میتوانید به مقاله طرز تهیه نودل کیمچی مراجعه کنید.
غذاهای کرهای طی قرنها تغییرات بسیاری کردهاند و این تغییرات زاییده تغییر در وضعیت سیاسی و اجتماعی آنان بوده است. اما در نهایت غذاهای ساده کرهای ریشه در سنتهای کشاورزی و عشایری دارند. به طوری که مانند بسیاری از کشورهای دیگر، غذاهای کرهای با فرهنگ این کشور ارتباط مستقیمی دارند.
بیشتر غذاهای کرهای مثل انواع کیمچی از برنج، سبزیجات (عموماً در جنوب) و گوشت تهیه میشوند. همچنین ترکیبات متداول در طرز تهیه غذاهای کرهای شامل روغن کنجد، رب لوبیای تخمیر شده، سس سویا، نمک، سیر، گوچوتگارو (پوسته فلفل)، گوچوجانگ (خمیر چیلی قرمز تخمیر شده) و کلم ناپا میشود.
بنا بر ذائقه کرهایها، رول تخممرغ باید کمی شور پخته شود و به عنوان یک غذای سالم برای کودکانی که به مدرسه میروند هم عالی است. از طرفی گاهی آن را با یک کاسه برنج بخارپز سرو میکنند. برای خواندن طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات میتوانید به مقاله طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات مراجعه کنید.
هوت تئوک» یا «هوتوک» از معروفترین غذاهای کره جنوبی است که درواقع یک نوع پنکیک پفکی مغزدار و شیرین کرهای است که با خمیر مخصوص درست میشود و داخل آن از انواع مغزهای شیرین پر شده است. این پنکیک کرهای طعمی بسیار لذیذ و ظاهری بسیار جذاب دارد و به عنوان یک میان وعده اصیل کرهای و همینطور صبحانه مقوی محسوب میشود.
در اولین مرحله از طرز تهیه این غذای کرهای ساده و سریع با خمیر باید شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و سپس خمیر مایه فوری را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را برای چند دقیقه به حال خود رها کنید تا روی سطح آب کف ایجاد شود. سپس آرد و نمک و ترکیب خمیر مایه و آب را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید و مواد را با دست خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و منسجم تشکیل شود.
خمیر شما باید نسبتاً سفت باشد ولی اگر احساس کردید سفتی آن زیاد است میتوانید حدود ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر به خمیر، آب اضافه کنید. برای خواندن ادامه طریقه درست کردن این غذای کرهای با خمیر میتوانید به مقاله طرز تهیه پنکیک مغزدار کرهای مراجعه کنید.
احتمالاً اگر از علاقهمندان فیلمهای کرهای باشید و یا کمی در مورد فرهنگ مردم کره بدانید، حتماً اسم کیک برنجی کرهای را زیاد شنیدهاید. کیک برنجی یکی از معروفترین غذاهای کرهای با برنج است که به صورت بخارپز آماده میشود و شما میتوانید با اضافه کردن مقداری طعمدهندههای خوش عطر طعم مثل نارگیل، هل و بادام هندی آن را به عنوان میان وعده و دسر استفاده نمود.
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک برنجی کرهای با لوبیای قرمز باید لوبیاها را برای چند ساعت در آب قرار دهید. چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود. سپس لوبیای خیس خورده را آبکشی کنید و در قابلمه متوسط بریزید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و آن را با حرارت متوسط روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید تا آب به جوش بیاید و لوبیاها آن قدر پخته شوند که نرم شوند.
برای خواندن ادامه طرز تهیه کیک برنجی خوشمزه میتوانید به مقاله طرز تهیه کیک برنجی
اگر اولین بار است که اسم موچی به گوشتان میخورد، باید بگوییم موچی یکی از معروفترین غذاهای کره جنوبی است که به صورت دسر هم درست میشود. انواع مختلفی از موچی وجود دارند که وجه اشتراک آنها، خمیری است که با آرد گندم یا آرد برنج یا آرد به دست آمده از غلات درست میشود. این غذا یا دسر خوشمزه را میتوانید بدون فر و در قابلمه درست کنید و نیازی به انجام کارهای سخت و پیچیده و حتی مواد گرانقیمت ندارد.
موچی (mochi) نوعی کیک برنجی است که البته فقط با آرد برنج تهیه نمیشود و میتوان با آرد گندم و غلات هم آن را درست کرد. اما نوع اصلی آن با نوعی برنج دانه کوتاه مخصوص به نام «موشیگوما» یا «موچی گومه» درست میشود. برای تهیه این خوراکی، برنج را میکوبند، میپزند و خمیر میکنند. علاوه بر موچی گومه، به این برنج، برنج چسبناک، برنج شیرین و برنج مرواریدی هم میگویند.
برای خواندن طریقه درست کردن موچی به روش کرهای میتوانید به مقاله طرز تهیه موچی مراجعه
وقتی بحث غذاهای کرهای به میان میآید، نودل یکی از شناخته شدهترینها خوراکیها در میان آنها است. اما همین غذای محبوب در آسیای شرقی با مواد مختلفی تهیه میشود و غذاهای گوناگونی را میتوان با آنها تهیه کرد. نودل سیاه یکی از غذاهای درست شده با نودل است با عنوان بلک نودل (black noodle) یا به زبان کرهایها به «جاجانگمیون» یا نودل با سس لوبیای سیاه معروف است.
شاید اسم آن را در منوی رستورانهای کرهای در ایران هم پیدا کنید ولی برای چشیدن طعم آن لازم نیست حتماً به رستوران بروید. کافی است خودتان دست به کار شوید و این غذای محبوب کرهای را در خانه تهیه کنید. «جاجانگمیون» یا «نودل سیاه» انواع مختلفی دارد و در آن از ترکیبات گوناگونی استفاده میشود.
برای تهیه این غذای کرهای با نودل میتوانید نودل سیاه را به صورت رژیمی، مناسب وگانها یا برعکس مخصوص طرفداران انواع گوشت درست کنید. نکته مشترک در میان همه این نودلها، استفاده از سس لوبیا سیاه است.
برای خواندن طرز تهیه نودل سیاه یا غذای کره ای جاجانگمیون میتوانید به مقاله طرز تهیه نودل سیاه یا جاجانگمیون مراجعه کنید.
کسانی که به غذاهای کرهای علاقه دارند، با کیمچی آشنا هستند و میدانند که یک چاشنی مهم در کره جنوبی است. کیمچی را شاید بتوانید در رستورانهای کرهای و چینی پیدا کنید ولی درست کردن آن در خانه، کار سختی نیست فقط نیاز به کمی صبر و حوصله دارد. کیمچی کاهو و کیمچی پیازچه و کیمچی ترب بسیار مشهورند. طرز تهیه کیمچی به روش اصیل و سنتی میپردازیم و نکات تهیه و فوت و فنهای ترشی کره ای کیمچی را در مقاله طرز تهیه کیمچی بخوانید.
دالگونا، یا آب نبات لانه زنبوری نوعی آب نبات چوبی تافی مانند کره ای است که از ترکیب شکر با جوش شیرین تهیه می شود. ترکیب این دو ماده موجب می شود تا این آبنبات بافت اسفنجی منحصر به فردی داشته باشد. جالب است بدانید که دالگونا به زبان کره ای به معنی شیرین است. آبنیات دالگونا در سریال محبوب بازی مرکب یکی از ارکان اصلی سریال است. برای خواندن طرز تهیه مرحله به مرحله آبنبات دالگونا روی لینک مطلب طرز تهیه آبنیات کره ای کلیک کنید.
توفو نرم، صدف و یک تخم مرغ در آبگوشتی فلفلی یک غذای سوپ مانند بسیار محبوب و کلاسیک در بین غذاهای کره جنوبی است که نمونه ای غیرمنتظره از ترکیب مزه های مختلف و متقاوت است. توفو نرم مزه صدف را نگهداشته و همزمان از تندی کل غذا می کاهد. این غذا که در زبان کره ای ساندوبو-جیگائه نامیده می شود در ظرف های شرقی خاصی که گرما را در خود نگه می دارند سرو می شود. تخم مرغ را به صورت خام و بعد از آماده شدن سوپ در آن می ریزند که در اثر گرمای سوپ، تخم مرغ نیز پخته می شود.
یک واقعیت کمتر شناخته شده در مورد کیمچی متنوع بودن آن به عنوان جزیی ثابت از انواع غذاهای کره ای است. در کیمچی-جیگائه، کلم قرمز را خرد کرده، پس از سرخ کردن در روغن، همراه توفو، نودل سلوفان، گوشت قرمز یا گاهی ماهی تن و دیگر سبزیجات آماده سرو می پزند. علیرغم وابستگی این غذای سوپ مانند به کیمچی، آن را در کنار کیمچی به عنوان یک غذای مجزا سرو می کنند.
این غذای قرمز و نارنجی خیابانی و شناخته شده چنان مشهور و محبوب است که بخشی از سئول به کیک های برنجی (تتئوک) بخارپز و برش داده شده اختصاص یافته که همراه با کیک ماهی (اودن) و موسیر در یک سس شیرین و تند درست شده از خمیر فلفل پخته می شود. سرآشپزها هر چیزی که دم دستشان باشد را در این سس می ریزند، از خمیر لوبیای سیاه گرفته تا همان کچاپ سنتی. شاید باور نکنید اما هر چه فلفل این سس لوبیا سیاه کره ای بیشتر باشد غذای خوشمزه تری خواهید
گوپچانگ به روده کوچک احشام به خصوص گاو اشاره دارد که تکه تکه شده و می توان آن را به شکل سوپ، سرخ شده و یا گریل شده سرو کرد. گوپچانگ گریل شده یکی دیگر از غذاهایی است که از فرهنگ قدیمی کره سرچشمه می گیرد. این غذا را طوری درست می کنند که هنوز به کمی جویدن نیاز داشته باشد البته نه این حالتی مانند لاستیک به خود بگیرد و به همین دلیل از آن در جشن ها و مهمانی های خانوادگی استفاده می شود. همچنین ترکیب این غذا با سوجو ترکیبی بسیار لذت بخش و خوشمزه خواهد بود.
فرآیند آماده کردن گیمباپ به تکنیک شیشه سازی ایتالیایی موسوم به میله فیوری شبیه است و در پایان علاوه بر مزه ای فراموش نشدنی، ظاهری بسیار زیبا نیز خواهد داشت. سبزیجات سرخ کرده، گوشت قرمز، تربچه شیرین شده و برنج را در برگ یک گیاه دریایی به نام گیم پیچیده و سپس در دایره هایی به اندازه یک لقمه برش می دهند.
پنکیک ترد و پرملات کره ای زمانی که با صدف یا دیگر غذاهای گیاهی ترکیب شده باشد مزه بسیار بهتری دارد. ترکیب آن با نوشیدنی سنتی کره ای که از برنج گرفته می شود، پاجئون بهترین گزینه برای روزهای بارانی خواهد بود.
مردم محلی معتقدند که انرژی بدن باید در طول تابستان ذخیره شود، بنابراین مصرف یک کاسه داغ سامگیتانگ (سوپ جینسینگ مرغ) بین ماه های ژوئن و اوایل سپتامبر برای آنها خیلی رایج است.این سوپ مغذی از یک مرغ کوچک به همراه شاه بلوط، سیر، عناب خشک، جینسینگ، برنج چسبناک و آجیل جینکو تشکیل شده است. سپس مواد به آهستگی پخته می شوند تا زمانی که گوشت بسیار نرم شود و آب غلیظ آن طعم کمی تلخ و در عین حال معطر به خود بگیرد.
دامپلینگ نوعی غذای خیابانی محبوب در کره است که در زمستان و هوای سرد بسیار دلچسب است.در تهیه دامپلینگ یک خمیر بقچه ای را برمی دارند و سبزیجات و گوشت و میگو را داخل ان قرار می دهند.در ادامه این خمیرها را به سه روش سرخ، آبپز یا بخارپز آماده می کنند.این غذای پرطرفدار خیابانی با سس سویا، فلفل چیلی و سرکه سرو می شود و واقعا از طعم بینظیر برخوردار است.
هوباکجوک نام فرنی سنتی کرهای است که در تهیه آن از کدو حلوایی بخار پز شده و گلولههای برنجی کوچک که در آب خیس خوردهاند، استفاده می شود. گلولههای برنجی این فرنی با بافت عجیب که دارند در زمان خوردن ان زیر دندان حس می شوند.اگرچه هوباکجوک یک غذای ساده است اما طعم فوق العاده ای دارد.این فرنی به دوصورت سرد و داغ سرو می شود که طبیعتا نوع داغ ان خوشمزه تر است.
17 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
19 لایک
سلام
میگم یه سچال از کجا غذاهایه کره ای بگیریم حضوری باشه که مثلا میری فروشگاهش همه چی داشته باشه دیگه
ععع کیمچی دلم خواست😂😁
اخی ببخشید باعث شد دلت بخواد🥺
دلم هم بخواد نمیتونم بخرم 🤣😂🤣پول ندارم😂🤣
مثل همیشه عالی 💙💙
از تست های شما ک بهتر نیست گلم💜✨
فدات بشم
عالی مثل همیشه
نظر لطفته🥺🍓
من چند تاش رو خوردم و واقعا خوش مزن
عالی 💎
جدا؟ نوش جونت🌹