هم ایتالیایی ها و هم چینی ادعای اختراع نودل رو دارن،اما واقعا تاریخچه نودل چیه و از کجا اومده؟
غذاهای کمی به اندازه نودل در سراسر جهان محبوب هستند و بسیاری از فرهنگها از شرق آسیا به سمت غرب تا اروپا مدعی هستند نوعی غذا با نودل را دارند. اما این رشته باریک از کجا سر در آورده است؟ یا به عبارت سادهتر تاریخچه نودل چیست؟ درست است که ایدههای متناقض زیادی در مورد اینکه کدام مناطق و فرهنگها برای اولین بار شروع به تولید نودل کردند، وجود دارد اما داستان این غذای خوشمزه جذاب است.
واژه نودل از کلمه آلمانی Nudel در قرن هجدهم گرفته شده است و غذایی تهیه شده از خمیر بدون مایه است که به صورت صاف غلتانده و در نهایت به صورت نوارها یا رشتههای بلند بریده، کشیده یا اکسترود میشود. نودلها را میتوان برای نگهداری کوتاه مدت در یخچال تهیه کرد یا خشک کرده و برای استفاده در آینده مورد استفاده قرار داد.
به نودل در چین ماین یا میان (Mein – Mian) میگویند. Lo mein همان نودل ترکیبی از سبزیجات و گوشت است، در حالی که chow mein یا chao mian به معنای «نودل سرخ شده» است.
نودلها را معمولا در آب جوش میپزند و گاهی اوقات روغن یا نمک به آن اضافه میکنند. و گاهی در ماهیتابه سرخ کرده یا در قابلمه همراه آب میپزند. همچنین در برخی از نقاط دنیا به آن چیزهایی مثل سس اضافه میشود یا آن را در سوپ استفاده میکنند.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
125 لایک