برای آشنایی با طرز تهیه 5 پاستای خوشمزه این پست را تا انتها بخوانید.
1-طرز تهیه پاستا پستو
ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به نقطه جوش برسد و بعد از ده دقیقه جوشیدن، پاستا را درون صافی بریزید.
سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید.
قارچ را بشویید و درون آبکش قرار داده و اجازه دهید آب آن خارج شود و سپس پوست اضافی آن را جدا کرده و به صورت ورقه ای خرد کنید.
پوست سیر را جدا کرده و سپس رنده نمایید.
درون یک ماهیتابه کوچک کره را قرار داده و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی داغ شود سپس بلافاصله سیر را به آن اضافه کنید.
مرغ را به تابه اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند و در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن را به آن اضافه نموده و اجازه دهید عطر ادویه ها آزاد شود.
حرارت را زیاد کنید و قارچ های ورقه ای را به تابه اضافه نموده و تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود، سپس زیر تابه را خاموش کنید.
برای ساخت سس پستو ابتدا پوست سیر را جدا کنید و درون غذاساز بریزید.
سپس ریحان را بشورید و با مغز گردو و بادام هندی داخل غذاساز اضافه نمایید.
روغن زیتون، پنیر و آبلیمو را به همراه کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید تا به خوبی با هم میکس شود.
شیر را به همراه ماست درون قابلمه کوچکی بر روی حرارت ملایم قرار داده تا به خوبی مخلوط شوند و سپس پاستا را به آن ترکیب اضافه کنید.
بعد از دو دقیقه مخلوط فیله مرغ را به مخلوط شیر اضافه کنید و سپس سس پستو را به محتویات قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند.
بعد از گذشت این زمان زیر گاز را خاموش کرده و مواد درون قابلمه را درون ظرف مناسبی سرو نمایید.
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
53 لایک