
برای آشنایی با طرز تهیه 5 پاستای خوشمزه این پست را تا انتها بخوانید.

1-طرز تهیه پاستا پستو ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به نقطه جوش برسد و بعد از ده دقیقه جوشیدن، پاستا را درون صافی بریزید. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. قارچ را بشویید و درون آبکش قرار داده و اجازه دهید آب آن خارج شود و سپس پوست اضافی آن را جدا کرده و به صورت ورقه ای خرد کنید. پوست سیر را جدا کرده و سپس رنده نمایید. درون یک ماهیتابه کوچک کره را قرار داده و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی داغ شود سپس بلافاصله سیر را به آن اضافه کنید. مرغ را به تابه اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند و در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن را به آن اضافه نموده و اجازه دهید عطر ادویه ها آزاد شود. حرارت را زیاد کنید و قارچ های ورقه ای را به تابه اضافه نموده و تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود، سپس زیر تابه را خاموش کنید. برای ساخت سس پستو ابتدا پوست سیر را جدا کنید و درون غذاساز بریزید. سپس ریحان را بشورید و با مغز گردو و بادام هندی داخل غذاساز اضافه نمایید. روغن زیتون، پنیر و آبلیمو را به همراه کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید تا به خوبی با هم میکس شود. شیر را به همراه ماست درون قابلمه کوچکی بر روی حرارت ملایم قرار داده تا به خوبی مخلوط شوند و سپس پاستا را به آن ترکیب اضافه کنید. بعد از دو دقیقه مخلوط فیله مرغ را به مخلوط شیر اضافه کنید و سپس سس پستو را به محتویات قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. بعد از گذشت این زمان زیر گاز را خاموش کرده و مواد درون قابلمه را درون ظرف مناسبی سرو نمایید.

2-طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو ابتدا فیله مرغ برش داده را در روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. قارچ ها را با یک دستمال خیس تمیز کرده و با کمک چاقو پوست روی آن را بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را در یک تابه با شعله ملایم تفت دهید، سپس در یک تابه دیگر مرغ را سرخ نمایید. در تابه دیگر حبه سیر رنده شده را با کره تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود. سپس خامه را به آن اضافه و مخلوط نمایید. پنیر را به ترکیب خامه و شیر و سیر اضافه نموده و اجازه دهید پنیر آرام آرام به این سس اضافه شود. جعفری را برای عطرش به محتویات اضافه کنید. قابلمه را آب کرده و بگذارید بجوشد و پاستا را به آن اضافه نموده و تا زمانی که پاستا به خوبی بپزد صبر کنید. سپس مرغ های سرخ شده و قارچ را به سس الفردو خود اضافه کنید. پاستای پخته شده را به سس آلفردو خود اضافه نموده و نصف لیوان آب را نیز درون آن بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد تا ترکیب مواد به خوبی مخلوط شود. بعد از مدت کوتاهی می توانید پاستا خود را در یک ظرف مناسب سرو نمایید.

3-طرز تهیه پاستا یونانی برای تهیه این پاستای لذیذ که مختص کشور یونان است ابتدا مرغ را به همراه زردچوبه و آب درون یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به خوبی مرغ پخته شود. پیاز را به صورت خلالی خرد نمایید و درون تابه با روغن تفت داده و سپس فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و مقداری زردچوبه را به فلفل دلمه اضافه نموده و مواد را به خوبی تفت دهید. سپس قارچ را به مخلوط مورد نظر اضافه کنید. گوجه خشک را به مایه پاستا اضافه کنید و مواد را هم بزنید و در آخر زیتون را به مخلوط تابه اضافه نمایید. مرغ پخته شده را بعد از ریش ریش کردن به مایع پاستای خود اضافه نموده و همه مواد را به خوبی تفت دهید تا یکدست شود. پاستا رو در روی قابلمه بریزید و اجازه دهید خوب آب بجوشد و پاستا نرم شود. بعد از آن پاستا را درون یک صافی بریزید و اجازه دهید تا آب آن کشیده شود. در آخر پاستای نرم شده را با سس مورد نظرتان ترکیب کنید. در صورت تمایل علاقه میتوانید پنیر نیز به آن بیفزایید.

4-طرز تهیه پاستا با گوشت پاستا را مطابق با دستورالعمل روی بسته بپزید و آن را آبکش کنید. گوشت چرخ شده را با آرد سوخاری، کمی جعفری، پنیر، تخم مرغ، سیر و نمک و فلفل ترکیب نمایید و سپس آن ها را قلقلی کنید. در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کنید و سپس گوشت را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید به خوبی سرخ شود. پیاز را به قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید و سپس گوجه فرنگی و برگ مو اضافه نمایید. قلقلی های را آماده شده را در قابلمه بریزید و در آن ببندید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی بپزد. پاستا را به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید و کمی روی آن پنیر پارمزان نیز بریزید. کمی صبر کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و سپس آن را سرو نموده و میل کنید.

5-طرز تهیه پاستا میگو ایتالیایی پاستای فتوچینی را مانند دستورالعملی که روی بسته بندی آن هست آماده کنید. کمی از آب پاستا را برای سس نگه دارید. در یک تابه بزرگ کره را آب کنید و میگو را به آن اضافه نمایید. نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و آن را به خوبی سرخ کنید. بعد از صورتی شدن میگو، آن را از ماهیتابه خارج کنید. دو قاشق غذاخوری کره را با سیر به خوبی تفت دهید و آرد را نیز با آن اضافه کنید. بعد از دو دقیقه خامه و شیر و سپس زرده تخم مرغ را با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید. بعد از مدتی کوتاه پنیر پارمزان را اضافه نمایید. پاستا و میگوی پخته شده را به مخلوط خود اضافه کنید و بگذارید مواد به خوبی با همدیگر ترکیب شود. پاستای میگوی شما آماده است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!