10 اسلاید صحیح/غلط توسط: The chef's daug انتشار: 1 سال پیش 357 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
معرفی بهترین و معروف و محبوب ترین نان های جهان که کشور ایران هم یکی از این 10نان برتر دنیاست
نان بیگل (Bagel) به کشور هلند تعلق دارد. بیگل نانی حلقوی شکلی است که معمولاً آن را برای صبحانه با پنیر خامهای تست یا به صورت ساندویچ میل میکنند. پخت این نوع نان از اقلیتهای یهودی هلند ریشه گرفته است و به سالهای ۱۶۱۰ بازمیگردد.
بیگلها میتوانند ساده باشند و از خمیر مایههای متفاوتی تهیه شوند، روی آنها مغزجات و دانههای گیاهی بپاشند یا در طبخ آن از انواع توتفرنگی یا شکلات استفاده کنند.
نان باگت فرانسه باگتی که امروز در بیشتر کشورها استفاده می شود در اصل نانی فرانسوی است. اگر به دیگر نان هایی که در فرانسه پخته می شود نگاهی بیندازید به خوبی به سلیقه فرانسوی ها برای پخت نان پی می برید. این طور که مشخص است مردم این کشور به نان های برشته و خشک علاقه ی زیادی دارند برای همین است که در نانوایی ها بر روی نان هیچ پوششی قرار نمی دهند تا نان ها در معرض هوا کاملا خشک شوند. تنوع نان های فرانسوی گردشگران را وسوسه می کند تا به نانوایی های محلی بروند و نان هایی را امتحان کنند که فقط مخصوص همین کشورند
نان پریتزل
هتنوع نان های آلمان در حدی ست که بیش از ۳۰۰ تا ۵۰۰ نان در این کشور پخت می شود، نان های خوشمزه که دست شما را برای انتخاب باز می کنند. در آلمان بیش از ۱۶ هزار نانوایی محلی هست که نان های خوشمزه ای درست می کنند. مردمان اهالی آلمان در وعده های غذایی شان نان زیادی مصرف می کنند برای همین هم نان های متنوعی دارند. بدون شک نان پروتزل معروف ترین نان آلمان است، این نان گره ای پوسته ای قهوه ای و نسبتا سخت دارد و داخل آن کاملا نرم است. یکی دیگر از معروف ترین نان های آلمان نان بروتشن است، یک نان گرد و خوشمزه که به خصوص برای صبحانه و وعده ی قبل از ناهار خورده می شود. بر روی این نان انواع مغزها و گنجد پاشیده می شود که طعم خارق العاده ای به آن می دهند.
نان تورتیلا مکزیک
مکزیکی ها هم نان های متنوعی دارند، نان هایی که در زبان مکزیکی به «پن» معروفند. یکی از محبوب ترین نان های مکزیک نان تورتیلا است که معمولا آرد آن از ذرت تهیه می شود و معمولا برای پیچیدن غذاهای گوشتی استفاده می شود. مردم مکزیک به این ساندویچ هایی که با گوشت درست می شود علاقه ی زیادی دارند و آن را در هنگام وعده های اصلی غذایی میل می کنند. این نان گرد و پهن به غیر از مکزیک در دیگر کشورهای آمریکای لاتین هم پخت می شود و معمولا تورتیلاهای ذرت کوچکتر از تورتیلاهای گندم هستند چون آرد ذرت قوام آرد گندم را ندارد
نان بروآ پرتقال این نان حجیم یکی از معروف ترین نان های پرتغال است که معمولا در کنار وعده اصلی غذاها خورده می شود. این نان قهوه ای با ذرت و گندم سیاه درست می شود و طعم و مزه ی تند و تیزی دارد. مردم شمال پرتغال به غذاهای تند علاقه ی زیادی دارند و این نان تند هم کامل کننده ی وعده غذایی آن هاست. یکی از غذاهایی که معمولا با این نان سرو می شود سوسیس دودی است پیشنهاد می کنیم حتما این نان خوشمزه را امتحان کنید بروآ نوعی نان ذرت و چاودار است که به طور سنتی در پرتغال ، گالیسیا ، آنگولا، موزامبیک، کیپ ورد و برزیل تهیه میشود، اما در این کشورها بیشتر به نان ذرت و دستور اصلی آن مربوط میشود. بومیان آمریکا، جایی که به طور سنتی با رازیانه چاشنی می شود. Broa (بیشتر در برزیل نیست ) از مخلوطی از آرد ذرت و چاودار یا آرد گندم تهیه می شود وبه جای بکینگ پودر یا جوش شیرین با مخمر خمیر می شود .
نان فوکاچیا یا فوکاسیا ایتالیا
نان های معروف دنیا نان فوکاسیا بوده که یک نوع نان تخت است، در فر پخته می شود و مدل و بافت آن، بسیار شبیه به خمیر پیتزا است. نان فوکاسیا در اصل مربوط به منطقه لیگوریا Liguria در شمال غربی ایتالیا است اما در تمام ایتالیا محبوب است و بیشتر در دستور پخت های خود با روغن زیتون و نمک طبخ می شود. بعضی از افراد رزماری نیز بر روی آن میزنند و طعم های دیگری به آن می بخشند. فوکاسیایی که با رزماری تهیه می شود بسیار پرطرفدار است و از ترش کردن معده جلوگیری می کند. می توانید به عنوان میان وعده و یا یا با پنیر و دیگر غذاها به عنوان ساندویچ این نان را بخورید.
نان بربری ایران
بربری یک نان مسطح با خمیر مایه گندم ایرانی است. معمولاً به شکل بیضی بلندی در میآید که به طور سنتی با لعاب آردی روی آن استفاده میشود که پوسته طلایی روشنی به آن میدهد، اما در داخل آن را سبک و مطبوع نگه میدارد.
قبل از پختن آن در تنورهای سنتی، نان را معمولاً با دانه های خشخاش، سیاهدانه یا کنجد می پاشند.
نان بربری، نان سنتی ایرانی که با کنجد و دانه سیاهدانه تزیین می شود، . پخت نان بربری خانگی آسان روی میز خیره کننده به نظر می رسد و با صبحانه، ناهار یا شام به خوبی می آید.
بربری یک نان تخت است که به راحتی می توان آن را تهیه کرد و یکی از اصلی ترین مواد مورد علاقه غذاهای ایرانی است. معطر و خوش طعم، با بافتی نرم و جویدنی و پوسته قهوه ای طلایی است.
نان بربری رایج ترین نان مصرفی در ایران است که به طور سنتی در صبحانه با پنیر فتا به نام لیقوان و مربا سرو می شود. همچنین در کنار دیپ، پیش غذا و وعده های غذایی اصلی در ناهار یا شام سرو می شود. بسیاری از سرورهای رستوران های ایرانی با یک سبد نان گرم بربری سر میز از شما پذیرایی می کنند
نان وانوکا یا وانوچکا چک و اسلوواکی
نان وانوچکا یک نان شیرین است که با کشمش و بادام و شکر پر شده است. این نان بسیار خوشمزه در جمهوری چک و اسلواکی به طور سنتی در زمان های کریسمس پخته می شود. تهیه وانوچکا ساده نیست و بنابراین سنت های متنوعی در مورد نحوه تهیه آن وجود دارد. از جمله پوشیدن پیش بند سفید در هنگام مخلوط کردن خمیر یا به بالا و پایین پریدن در حالی که خمیر در حال ورز آمدن است. مانند دیگر نان های اروپایی که برای جشن ها پخته می شود، مانند استولن یا پانتانونه، این نان نیز غنی از کره و پودر شکر است، بنابراین بهترین گزینه در بین نان های معروف دنیا برای جشن ها می تواند باشد.
نان ذرت کلاسیک یک نوع نان در کشور شیلی است که اصولا شیرین و با عسل، شکلات و شیره های مختلف سرو می شود. این نوع نان کلاسیک و بدون طعم شیرینش در کنار سوپ ها یا غذاهای آبکی سرو می شود. این نوع نان، کناره هایی چیپسی شده و ترد داشته و درونش بسیار نرم و کره ای است. امروزه این نوع نان را با کره های مختلف و دستورهای متنوع می پزند. هر خانواده ای در شیلی ممکن است که دستور پخت متفاوتی از این نوع نان را به شما ارائه دهد. با این حال از نان های معروف دنیا می توان نان ذرت را نام برد
نان پیتا
پیتا یا Pita به نان گردی گفته میشود که در زمان پخت کمی بادکرده و بهاصطلاح عامیانه شبیه به یک پاکت خمیری میشود. به همین دلیل در برخی از منابع از آن با عنوان Pocket Bread نیز یاد میشود. این پاکت خمیری جای بسیاری از مواد غذایی مختلف بوده و میتوانید با استفاده از آن تنوع زیادی از ساندویچهای سردوگرم را داشته باشید.
تاریخ چندهزارساله این نانها باعث شده تا به یکی از پرطرفدارترین خوراکیها در سرتاسر جهان تبدیل شود. زادگاه پیتا در کشورهای عربی و خاورمیانه بوده است. این نان به روشهای مختلفی پخته میشود که ما در این مقاله دو روش راحت آن را آموزش میدهیم.
نان پیتا طعم بسیاری خوبی دارد که اغلب افراد با چشیدن آن جزء طرفداران همیشگیاش میشوند. آیا تابهحال این نوع نان را درست
10 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
36 لایک
وقتی میام تو پیجت مث سگ گشنم میشه😔✨️
ترکیب نون بربری و کره مربا و چایی شیرین 💯
ترکیب نون سنگک با پنیر لیقوان و خیار و گوجه 💯
ترکیب نون لواش با پنیر خامه ای و گردو 💯
ای لعنت بهش اونوقت خودم صبح که میشه باید یه چایی خالی بخورم برم پی کارم
سنگک و لواش و تافتون: ایا من برای تو یک لطیفه هستم؟
تو این لیست من بربزیو انتحاب میکنم🤌🏻
وقتی میری نونوایی بربری بخری تا برسونیش به خونه تموم شده😂🥲🤌🏻
بابا نون بربری دورو کنجتی خودمون عشقه🗿💪🏼
بنظر من هیچی نان بربری ایران نمیشه
من دلم نان فوکاچیا خواست
از پریتزل خوشم اومد🌝🤝