27 اسلاید پست توسط: Tsukimi انتشار: 1 سال پیش 17 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
طرز تهیه ی دونات با آب. ترد،خوشمزه،آسان
مواد لازم برای تهیه دونات خانگی با آب
آرد نان سفید۵۰۰ گرم
شکر۶۰ گرم
آب ولرم۱۵۰ گرم
مخمر خشک۱۵ گرم
تخممرغ بزرگ چهار عدد
پوست لیمویکدوم قاشق غذاخوری
نمک دو قاشق چایخوری
کره بدون نمک۱۲۵ گرم
شکربه مقدار لازم
دارچین مقدار لازم
ترافل مقدار لازم
روغن سرخکردنیدو لیتر
مراحل پخت دونات خانگی با آب
۱. خمیر را آماده کنید
طرز آماده کردن خمیر صفحه بعد
مراحل پخت دونات خانگی با آب
۱. خمیر را آماده کنید
طرز آماده کردن خمیر صفحه بعد
در اولین مرحله از طرز تهیه دونات خانگی با آب ، یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن آب را به همراه دیگر مواد خمیر با یکدیگر مخلوط کنید. در این مرحله احتیاجی به اضافه کردن کره نیست.
مواد را با همزن و دور متوسط به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید. دقت داشته باشید که خمیر باید از کنارهها جدا شده و به شکل توپ دربیاید پس باز هم به هم زدن ادامه دهید. حال همزن را خاموش و به خمیر یک دقیقه استراحت دهید.
آنها را از روغن خارج کرده و روی یک حوله یا دستمالکاغذی تمیز قرار دهید تا روغن اضافهاش گرفته شود.
۲. کره را به خمیر اضافه کنید
توضیحات صفحه بعد
در دومین مرحله از طرز تهیه دونات خانگی با آب نوبت به اضافه کردن کره میرسد. کره نرمشده را به آرامی به خمیر اضافه کرده و با سرعت متوسط همزن مواد را دوباره بزنید.
حال نیاز است که به مدت ۵ دقیقه مواد را با سرعت متوسط همزن مجدد بزنید تا مواد کامل با یکدیگر مخلوط شوند. این نکته را فراموش نکنید که در این مرحله خمیرتان صاف، الاستیکی و کشسان باشد. طرز تهیه پیراشکی شکری را در منزل حتما امتحان کنید.
۳. به خمیر استراحت دهید
توضیحات صفحه بعد
در سومین مرحله از طرز تهیه دونات خانگی با آب باید به خمیر استراحت دهید. پس خمیر را در دستان خود گرد کنید و آن را درون یک کاسه قرار دهید. روی کاسه را با یک حوله تمیز بپوشانید.
۱۰ دقیقه زمان دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را زیرورو کرده و برای یک شبانهروز در یخچال بگذارید. در ادامه خمیر را بیرون بیاورید و آنها را به چانههای ۵۰ گرمی تقسیم کنید. شما باید به طور میانگین ۲۰ عدد چانه خمیری داشته باشید. اگر میخواهید دوناتهایتان را در فر آماده کنید پس طرز تهیه دونات در فر را بخوانید.
۴. چانههای خمیر را شکل دهید
توضیحات صفحه بعد
در چهارمین مرحله از طرز تهیه دونات خانگی با آب باید سینی فر را آردپاشی کرده و به سراغ چانههای خمیر بروید. آنها را ورز داده و با دستان خود به آنها حالت دهید. از سویی دیگر با کمک کاتر بیسکوییتی یا لیوان هم میتوانید قالب بزنید.
حال آنها را با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید. مراقب باشید که فاصله بین آنها زیاد باشد تا به یکدیگر نچسبند. روی آنها را مجدد برای چهار ساعت بپوشانید تا حجمشان دو برابر شود. با رسیدن فصل پاییز و کدو حلوایی میتوانید طرز تهیه دونات کدو حلوایی را هم امتحان کنید.
۵. دوناتها را سرخ کنید
توضیحات صفحه بعد
در پنجمین مرحله از طرز تهیه دونات خانگی با آب نوبت به سرخ کردنشان میرسد. پس سرخکن یا تابه را تا نیمه پر از روغن کرده و زمان دهید تا کامل داغ شود. حال با کمک یک کفگیر آردپاشی شده دوناتها را برداشته و داخل روغن بیاندازید.
هربار دو یا سه تا از آنها را داخل روغن بیندازید. هر طرف را برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا قهوهایطلایی شوند. دوناتها باید پف کرده و در روغن شناور باشد گاهی برای برای یکنواخت شدن رنگشان نیاز است آنها را بعد از یک دقیقه به سمت پایین فشار دهید.
اگر دونات با طعم شکلات را میپسندید پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه دونات شکلاتی است.
۶. پوشش شکری دوناتها را آماده کنید
توضیحات صفحه بعد
در ششمین مرحله از طرز تهیه دونات خانگی با آب یک کاسه مناسب انتخاب کنید و در آن شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. دوناتها را یکییکی داخل کاسه بغلتانید تا دوناتهای خوشمزه شکری داشته باشید. دوناتها را در ظرف موردنظر چیده و سروشان کنید.
شما به راحتی میتوانید دوناتهایتان را با ترافلهای رنگی یا سس شکلاتی تزئین کنید.
نکات تکمیلی تهیه دونات خانگی با آب
برای پخت آسان و بهتر دوناتهای خانگی باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به صورت کامل آنها را برایتان بیان خواهیم کرد. با رعایت آنها دوناتهایتان نه تنها سریعتر آماده میشوند بلکه شکل پفکی و بازاری هم به خود میگیرند.
دمای مناسب آب
برای فعالسازی مخمر، آب باید ولرم باشد یعنی دمای آن کمی از دمای بدن بالاتر باشد. برای فهمیدن این موضوع باید انگشت تمیز خود را داخل ظرف ببرید و در صورتی که احساس کردید آب کمی گرم است میتوانید آن را استفاده کنید.
اگر از دماسنج استفاده میکنید دمای آن باید ۳۸ درجه سانتیگراد باشد. با خواندن طرز تهیه پیراشکی پفکی خوشمزه با تمام نکات پخت آن آشنا خواهید شد.
تهیه خمیر دونات
توضیحات صفحه بعد
در طرز تهیه دونات خانگی برای آماده کردن خمیر نیاز به هیچ دستورالعمل پیچیدهای ندارید. تنها کافی است که از مخمر یا خمیر نانوایی استفاده کنید. اگر از مخمر استفاده کردید میتوانید از شیر یا آب ولرم برای فعال کردن آن بهره ببرید.
طرز تهیه فیلینگ دونات خانگی
توضیحات صفحه بعد
طرز تهیه فیلینگ دونات خانگی
توضیحات صفحه بعد
فیلینگهای مختلفی برای دونات در هر اندازه و تعداد میتوانید درست کنید. یکی از خوشمزهترین آنها فیلینگ کاسترد است که اکثر دوناتهای بازاری با آن پر شدهاند. برای تهیه فیلینگ کاسترد تنها کافی است زرده تخممرغ، شکر، نشاسته ذرت و شیر در منزل داشته باشید تا با خواندن طرز تهیه کرم پیراشکی آن را در منزل درست کنید.
با توجه به ذائقه خود فیلینگهای زیر را هم میتوانید امتحان کنید:
۱. کرم توت فرنگی که با استفاده از یک فنجان خامه قنادی، یکدوم فنجان پوره توتفرنگی و یکچهارم عصاره توتفرنگی تهیه میشود.
۲. کرم تمشک که با یک فنجان خامه قنادی و یکدوم فنجان پوره تمشک یا عصاره آن آماده میشود.
۳. پنیر خامهای که از کرمهای خوشمزه به حساب میآید و میتوانید با یک فنجان خامه قنادی و یکدوم فنجان پنیر خامهای آمادهاش کنید. از پنیر ماسکارپونه هم برای این کرم میتوانید استفاده کنید.
۴. خامه شکلاتی که بارها طعم آن را چشیدهاید، آن را به راحتی با یک فنجان خامه قنادی و ۱۰۰ گرم شکلات تلخ آماده کنید.
انواع لعاب دونات
توضیحات صفحه بعد
شما برای روی پیراشکیهایتان جدا از تزئین از انواع لعابهای خوشمزه مانند لعاب وانیلی و شکلاتی هم میتوانید استفاده کنید که در ادامه دستور کوتاهی از آنها برایتان خواهیم گفت:
لعاب وانیلی برای دونات
شما برای تهیه لعاب وانیلی به یکویکدوم فنجان پودر قند، سه قاشق غذاخوری شیر و یکونیم قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید که باید همه را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس دانهدانه روی دوناتهای خود ریخته و روی یک توری بگذارید تا لعاب اضافهشان ریخته شود.
دقت داشته باشید که دوناتها کامل سرد شده باشند سپس روی آنها لعاب بریزید.
لعاب شکلاتی
در تهیه لعاب شکلاتی به یک لیوان پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل، ۱۵۰ گرم شکلات تلخ و شیرین و یکچهارم فنجان خامه داغ نیاز دارید. برای این لعاب خوشمزه ابتدا شکلاتها را آب کرده و سپس خامه، پودرقند و وانیل را به آن اضافه کنید.
در نهایت مخلوط را به آرامی روی دوناتها بریزید. طرز تهیه گاناش شکلاتی را هم برای روی دوناتهایتان میتوانید امتحان کنید.
روش نگهداری دونات
توضیحات صفحه بعد
دوناتها را بعد از خنک شدن در یک ظرف دربسته بگذارید تا بتوانید آنها را برای سه روز در یخچال یا دمای اتاق نگهداری کنید. برای نگهداری دوناتها در طولانیمدت نیاز است که آنها را در یک پلاستیک زیپدار بگذارید و سپس داخل فریزر قرار دهید فقط لعاب شکلاتی روی دوناتها نریزید.
برای آب کردن یخ دوناتها، آنها را از شب قبل در یخچال بگذارید سپس برای ۲ دقیقه در مایکروویو گرم کنید. در انتها روی آنها لعاب شکلاتی بریزید. طرز تهیه دونات با ماست را هم میتوانید در کنار دیگر دستورها امتحان کنید.
دستورهای متفاوتی برای تهیه دونات وجود دارد که هیچکدام از خوشمزگی این دسر ترد و پفکی کم نمیکند. به صورت کلی دوناتهای خانگی و بازاری را میتوانید در فر یا تابه درست کنید.
27 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
12 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)