7 اسلاید پست توسط: کلآرا انتشار: 1 سال پیش 305 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
لطفا حمایتم کنید💗
کاور پست🫂🤝🏻
یکی از معروفترین دسرهای کرهایها، فرنی کدو حلوایی است که از کدو حلوایی بخارپز شده به همراه گلولههای برنجی کوچک درست میشود. این فرنی شیرین و خوشمزه را میتوان برای صبحانه و عصرانه میل کرد؛ در ضمن بد نیست اشاره کنیم این فرنی میان بیمارانی که نمیتوانند غذای سنگین بخورند نیز محبوب است.
فقط دیدن تصویر این کیک برنجیهای رنگارنگ، همه را به وجد میآورد. سونگپیون یک نوع کیک برنج است که با خمیر و مواد داخل آن درست و بخارپز میشود. این کیک برنجی خوشمزه را در جشن چوسوک - که یک جشن ملی به مناسبت برداشت محصول است- میخورند و برای همه اعضای خانواده، آرزوی سلامتی و تندرستی میکنند. سونگ پیون در رنگهای قرمز، صورتی، سبز، زرد و بنفش را با استفاده از مواد مختلفی مثل پودر کدو حلوایی برای رنگ زرد یا بلوبری برای رنگ بنفش تهیه میکنند. هنگام بخارپز کردن سونگ پیون آن را بر روی لایهای از برگهای میوه کاج قرار میدهند که باعث میشود بوی خوش عطری با آن آغشته شود. قدیمیها معتقد بودند که به این ترتیب با خوردن سونگ پیونها، قدرت و استقامت درختان کاج به شخص خورنده وارد میشود و او فرد سالمی خواهد بود.
ماده اصلی برای تهیه داسیک ممکن است آرد برنج، آرد شاه بلوط، کنجد سیاه یا لوبیا باشد؛ در کنار نحوه پخت، قالبهایی که برای تهیه این شیرینیهای کوچک استفاده میشود و رنگ آنها هم از اهمیت برخوردارند. بد نیست بدانید این کوکیها که معمولا همراه با چای میل میشوند، حدود 1600 سال پیش، همراه با آیین بوداییسم و فرهنگ نوشیدن چای از هند به کره جنوبی آمدند.
شناختهشدهترین دسر کرهای حتی در خارج از کره، بینگسو است که روزهای گرم تابستان را برایتان دلپذیر و خنک میکند. قطعههای یخ همراه با دانههای لوبیای قرمز، میسوگارو (پودر چند دانه غلات) و شیر غلیظشده شیرین به همراه آبمیوهای که بنا به علاقهتان روی آن ریخته میشود از مواد تشکیلدهنده این دسر هیجانانگیز هستند .
یاکشیک یا یاکباپ نوعی کیک برنجی است که با نوعی برنج چسبناک، عسل، خشکبار و آجیل درست شده و به آن سس سویا، سس کنجد و شکر قهوه ای نیز اضافه می کنند. کره ای هلا اعتقاد دارند که عسل ماده ای بسیار مقوی است و خاصیتی دارویی دارد، بنابراین هر غذایی ککه در آن عسل به کار رود جزو غذاهای مقوی به شمار می رود. یاک در کره ای به معنی دارو و شیک به معنی غذا است بنابراین یاکشیک یک دسر سالم و مقوی به حساب می آید. یاکشیک را به عنوان دسر در مهمانی ها و تعطیلات کره ای و همچنین مراسم و جشن ها به همراه نوشیدنی یا به صورت خالی میل می کنند.
این دسر یک نوع شیرینی کره ای به شکل ماهی است که از خوراکی های نوشتالژیک کره ای هاست. این شیرینی با آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و کره درست می شود. در گذشته داخل این شیرینی را با خمیر لوبیا پر می کردند، اما امروزه داخل آن را با طعم های متفاوتی مثل شکلات، نوتلا، فرنی و... پر می کنند. این دسر در بین کودکان بسیار محبوب است و کره ای ها در روزهای سرد زمستان و در خیابان ها از خوردن آن لذت می برند.
7 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
87 لایک
خیلی باحال بود
ج چ : مردی به نام اوه
مرسییی
ج چ : تفکر و پژوهش نخوندم ولی دوسش دارم چون همیشه توش چرت و پرت مینویسم
عالی🐸🤝🏻
جچ : پاستیل بنفش ، ۲۰/۰۰۰ فرسنگ زیر دریا ، شازده کوچولو ، خوب های بد بد های خوب ، دختری که ماه را نوشید و....
همرو خوندم بجز دومی🐸🤝🏻
بخونش خیلی قشنگو ارامش بخشه
درمورد دریاس
اونی شبیه ماهی بود رو توی یه فروشگاه آسیای شرقی تو ترکیه خوردم ، واقعا خوشمزست👍🏻✨
بهبه
عالییی♡
🫂💗
عالی بود. از کوکی و چای 2000 تا مدل مختلف توی اینستام سیو دارم ولی هیچوقت نفهمیدم باید قالباشو از کجا بیارم یا چطور درست کنم. درباره چالش نمیدونم زیاد خوندم.
کارت عالیه🐸🤝🏻
من دومی رو تو خونه درست کردم خیلی خوشمزست🦭
خوشبحالتتت
از اون کوکی چای خوشم اومد🙈
منی که همچی میخورم:🌝🌝🌝🌝🌝
عالی بود3>
مرسییی قشنگمممم🫂🫂🫂💗💗
ایشالا میا کامنتتو تو یوتیوب لایک کنه😭💗
همچنین:)