غذاهای گرجی به تنهایی از جاذبه های گرجستان محسوب می شوند. غذاهای گرجی بسیار خوشمزه و در بسیاری موارد سالم و کمتر سرخ کردنی هستند.
خینکالی یکی از غذاهای گرجی است که از خمیر تهیه شده و حاوی گوشت و ادویه است. خینکالی یکی از غذاهای ملی گرجستان محسوب می شود. مناطق مختلف گرجستان، خینکالی را با پر کردن انواع مختلفی از مواد غذایی درست می کنند. پرطرفدار ترین خینکالی مخلوط گوشت خوک و گوشت گاو است. در مناطق کوهستانی خینکالی اغلب با پر کردن گوشت بره تهیه می شود.
خینکالی را می توان با پر کردن پنیر ایمرتی با مخلوط قارچ، سبزی های معطر و سیب زمینی له شده هم درست کرد. خینکالی های معروف شهری عبارتند از کالاکوری خینکالی (با جعفری نازک خرد شده) و خینکالی خوشورتی (بدون جعفری).
10 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
12 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (3)