
کانادا کشوری عظیم با فرهنگها، مناظر، زبانها و تاریخهای متنوع است. تعریف هویت این کشور دشوار است و همین را میتوان در مورد غذاهای آن نیز گفت.

این غذا به عنوان غذای ملی کانادا شناخته میشود. پوتین درواقع یک وعدهی غذایی کانادایی است که از سه ترکیب زیر تشکیل شده: سیبزمینی سرخ شده، پنیر و سس. پوتین در واقع سیب زمینی سرخ کرده همراه با ورقه های خرد شده پنیر و سس عصاره گوشت است که البته با اشکال و ترکیبات مختلفی در کانادا ارائه میشود. این غذا اولین بار در سال 1950 در کبک (استانی در شرق کانادا) پخته شد و امروزه در هرجایی سرو میشود. حتی بسیاری از غذاخوریها، پوتین سنتی خودشان را با چاشنیهای اضافی مثل مرغ کرهای و گوشت گاو (به صورت لایه های نازک) سرو میکنند.

خورش کاریبو یک خورش سنتی کانادایی و از غذاهای ویژه نوناووت است. این خورش را معمولاً با ترکیبی از مکعب های بدون استخوان کاریبو (گوزن شمالی آمریکای شمالی)، پیاز، کرفس، سس قرمز آلبالو، رب گوجه فرنگی، برگ بو، آویشن، سیب زمینی، هویج، شلغم، آب گوشت گاو، روغن، نمک و فلفل درست می کنند. کرفس و پیاز را در روغن با مقداری آرد می پزند. گوشت کاریبو را چاشنی کرده و در روغن سرخ میکنند، سپس با آب، آب، شربت، برگ بو، رب گوجهفرنگی و آویشن در ظرف دیگری قرار میدهند. مخلوط را به جوش می آورند و حدود دو ساعت روی حرارت ملایم می گذارند. . پیشنهاد می شود خورش کاریبو را با دمنوش در کناره سرو کنید. اگر کاریبو در دسترس نباشد، می توان آن را با گوزن، گوشت گوزن یا گوشت گاو جایگزین

گوشت دودی به سبک مونترآلی یا گوشت دودی مونترآلی که در مونترآل، بهاختصار به آن گوشت دودی هم میگویند، نوعی غذای شبهکوشر حاضری است که در دکههای اغذیهفروشی خیابانی و همچنین رستورانهای شهرهای مختلف کانادا و بهویژه مونترآل عرضه میشود و از گوشتِ سرسینه نمکسودِ گوساله و ادویهجات گوناگون تهیه میشود ویر گوشت دودی به سبک مونترال ، یک نوع فرآورده گوشتی به سبک کوشر است که از نمک زدن و پختن گوشت گاو تهیه می شود . با ادویه جات ترشی جات اجازه داده می شود که گوشت ظرف یک هفته طعم ها را جذب کند. سپس آن را داغ دود می کنند تا پخته شود و در نهایت تا پایان بخارپز می شود.

بیکن پیمیل که با نامهایی چون بیکن آرد ذرت و بیکن کانادایی هم شناخته میشود، نوعی بیکن غیردودی است که از گوشتی آغشته به آرد ذرت، تهیه میشود. این غذا نخستین بار توسط یک شرکت فرآوری و توزیع گوشت خوک در تورنتو به نام «شرکت ویلیام دیویس» عرضه شد و ساندویچ آن، اینک یکی از خوراکیهای مشهوری است که در «سنت لارنس مارکت» (بازارچهٔ سنت لارنس) در تورنتو عرضه میشود. البته این غذا تاریخچه خود را نیز دارد و نخستین بار توسط یک شرکت فرآوری و توزیع گوشت گاو در تورنتو به نام شرکت ویلیام دیویس عرضه شد. ساندویچ آن، اینک یکی از غذاهای کانادایی مشهوری است که در سنت لارنس مارکت بازارچه سنت لارنس در تورنتو عرضه میشود. این بیکن از بیکن آمریکایی آبدارتر ولی نازکتر است و بسیاری آن را خوشمزهتر میدانند.

تورتیور یک غذای سنتی کانادایی از سال1600 است. در واقع تورتیو یک کیک گوشت بوده که در مناسبتهایی مثل جشن کریسمس و جشن سال نو پخته میشود. این غذا از گوشت گوسفندی با لایهی رویی و زیری شیرینی ورقهای تشکیل شده است ادویهی مخصوص این غذا شامل دارچین، فلفل فرنگی و میخک است. در حالی که پای گوشتهای معمولی ترکیبی از گوشت و انواع مختلفی از سبزیجات است اما در تورتیری روی گوشت را شیرینی روغنی میپوشاند. این غذا همچنین در بسیاری از فروشگاه غذاهای کانادا در سراسر سال یافت میشود

پیتزا لقمه سیر، یک غذای محبوب در سراسر ناحیه آتلانتیک کانادا است که برعکس روش معمول بریدن پیتزا، به صورت نواری یا انگشتی بریده می شود. روی خمیر این پیتزا، پنیر، کره، سیر و جعفری ریخته می شود. این پیتزا خمیر نازکی دارد و فقط در حدی که پنیر آب شود، پخته شده و سپس روی آن شوید، سبزیجات مختلف یا تکه های بیکن اضافه میکنند. این پیتزای لقمهای، اغلب بهعنوان غذای جانبی سرو میشود و کنار آن معمولاً با سسهایی می آیند

رول خرچنگ نوا اسکوشن نمیتوان انکار کرد که رول های خرچنگ یک غذای کلاسیک دریایی و یک غذای بسیار محبوب است که قلب مردم محلی و بازدیدکنندگان را به یک اندازه تسخیر می کند. به طور سنتی، نوااسکوشیایی ها رول خرچنگ را با سیب زمینی سرخ کرده خانگی یا چیپس سیب زمینی سرو می کنند. سالاد سیب زمینی نیز یک سالاد کلاسیک است که به خوبی با رول ها جفت می شود

بیورتیلز در اصل یک پیراشکی پهن بدون سوراخ است و به عنوان یک غذای اصلی کانادایی از آن یاد میشود. این دستور برای نسلهای متمادی در خانواده «گراهام هوکر» استفاده میشد؛ اما در سال ۱۹۷۸ او شروع به معرفی بیورتیلز به مخاطبان بیشتری کرد. یک سال بعد، اولین مرکز فروش بیورتیلز خود را در اتاوا افتتاح کرد تا غذای خود را با قند، نوتلا و انواع شیرینیهای دیگر ارائه دهد

ننایمو بار این غذا از ننایمو که در جزیرهی ونکوور در بریتیش کلمبیا (ساحل شرقی کانادا) درست میشود، نشأت گرفته است. ننایمو بار از غذاهای کانادا است که یک خوردنی شیرین و سه لایهای است که طبخی روی آن صورت نمیگیرد: یک پایه نان ویفری، یک لایه مرکزی کاسترد خوش طعم کرهای و لایهی رویی شکلاتی. اگرچه ریشهی این خوراکی به کانادا برمیگردد ولی امروزه در بسیاری از نقاط دنیا مثل استرالیا، اسپانیا و لئوس نیز یافت میشود
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
گشنمه 😐😂
عالی بود 🧡
حالا ما بریم کانادا حتماااا همه ی این غذا هارو امتحان میکنیم من به شخصه از شرایط کانادا رفتن فقط پول اسنپ خونمون تا فرودگاه رو دارم(فکر کنم ایران اصلا پرواز مستقیم به کانادا نداره)😃🤣
نع نداره😂
اعلان ها (0)
هعی...
فقط منم که گشنم شدع؟!
جمکنیمبریمکاناداامنگوشنمههه🗿
گشنمه
لعنت بهت مردددد شام نخوردم گشنمم هستتتتت🗿💔
زندگی تلخه 🥲😂
زندگی تلخه چیه داش،غذا بده ب من🗿💔
لعنت به این زندگی چرا ایرانی شدیم و هر روز برنج 😭😂
یسسس یببییی🗿💔
از همه کشور ها غذا میزاری
میخوام گشنمه