
کشور آرژانتین به عنوان بهشت دوستداران گوشت قرمز شناخته میشود؛ بنابراین تعجبی نیست که گوشت قرمز، عنصر تشکیلدهنده اکثر غذاهای آرژانتینی باشد.

غذای ارزان اما پر طرفدار دیگری که می توانید در خیابان های این کشور پیدا کنید، چوریپان است. این غذا به روش باربیکیو درست می شود و طرفدارن زیادی هم دارد. این ساندویچ سوسیس، بهترین انتخاب برای روزهای شلوغ و در رفت و آمد است. این غذا خیلی سریع حاضر می شود و می توانید آن را به راحتی در مسیرتان نوش جان کنید. چوریپان را می توانید با سس مخصوص و تند چیمیچوری، که از سیر، چیلی، موسیر، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و پیاز تهیه می شود امتحان کنید

آسادو (asado) به معنی «باربیکیو» است و به تمامی انواع گوشتهایی گفته میشود که بر روی باربیکیو پخته و کبابی میشوند. به خصوص در طول تابستان، «آسادو» بهانهای است برای اجتماع دوستان و خانوادههای آرژانتینی تا دور هم جمع شوند و «آسادو» بخورند. همه در فرآیند پخت این غذا مشارکت میکنند اما تنها یک نفر مسئول کباب کردن گوشتها است. برای گیاهخواران هم شانس حضور در چنین محفلی وجود دارد؛ چرا که سبزیجات کبابی مانند سیبزمینی، ذرت و ... نیز در کنار گوشت موجود است

میلانیسا، از غذاهای الهام گرفته از فرهنگ ایتالیایی است. این غذا در باقی نقاط دنیا با نام اسکالوپ شناخته می شود. این غذا در واقع شنیسل مرغ است که با بیف هم تهیه می شود. قسمت هیجان انگیز این غذا، موادی است که روی آن می ریزند. این غذا با تخم مرغ سرخ شده و یا پنیر و سس مخصوص سرو می شود. بهتر است این غذا را با سس گوجه فرنگی، سیب زمینی و سالاد امتحان بخاطر پنیر مخصوص آرژانتینش خیلی محبوب و معروفه

این غذای هیجان انگیز آرژانتینی از پنیر پروولتا تهیه می شود. این غذا در واقع پنیر گریل شده است که رویه ترد و داخل کاملا نرمی دارد. اگر می خواهید بهترین نوع این غذا را امتحان کنید سراغ پروولتای تهیه شده از شیر بز بروید یک غذای سنتی آرژانتینی است که از پنیر پروولون ذوب شده در یک تابه داغ سرو می شود. بافتی ذوب شده با طعم غلیظ و شور دارد که برای غوطه ور شدن با نان خرد شده عالی است. با پستو و گوجهفرنگی طعم خیلی خوبی خواهد داشت این یک شیب غذای بینظیر است دلت نمیخواهد از دست بدهید

رول گوشت گاو پر شده با چیمیچوری نام ماتامبره (MATAMBRE) از عبارت جالبی به دست آمده؛ این واژه در واقع شکل کوتاه شده عبارت: «matar el hambre» به معنی رفع گرسنگی کسی است. «ماتامبره» یک تکه گوشت نازک و دراز است که دور تا دور محتویاتی شامل اسفناج، پیاز، هویج و تخممرغ آبپز پیچانده میشود. این خوراک بیشتر به عنوان از نهار یا شام استفاده میشود

پیتزای آرژانتینی این نوع از غذا همانند بسیاری دیگر از کشورها در آرژانتین نیز دارای محبوبیت بالایی می باشد. معمولا در پیتزای آرژانتینی گوشت و پنیر کاربد بالایی دارد و سپس پیتزای پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی در رده دوم جای میگیرد و در تمامی فست فود فروشی ها می توانید این پیتزاهای لذیذ و خوشمزه را سفارش داده و نوش جان نمایید

لوکرو یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید در کشور آرژانتین نوش جان نمایید لوکرو می باشد. این غذا از ترکیب ذرت، حبوبات، سبزیجات و گوشت یا چوریتزو تهیه می شود که به حالت خوراک مانند برای مشتریان سرو می کنند. در بسیاری از رستوران های ساخته شده در کشور آرژانتین این غذا خوشمزه را می توانید سفارش داده و نوش جان کرد

هومیتا آرژانتین هومیتا یکی از لذیذ ترین خوشمزه ترین و باب میل گیاه خواران است . مواد اولیه این غذای لذیذ عبارت اند از ذرت تازه ، سبزیجات معطر و در بعضی موافع پنیر بز و سیب زمینی و . البته ناگفته نماند که از انواع چاشنی ها برای طعم بهتر این غذا استفاده می شود. تمامی این مواد پس از پخته شدن بهش ذرت اضافه میشه دوباره پخته می شوند که طعم بسیار عالی به خود می گیرند. هومبتا در میان گردشگران و مردمان بومی بسیار پر طرفدار است
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (0)