غذاهای کلمبیا رنگارنگ، خوشمزه و سیر کننده اند. کلمبیا در آمریکای جنوبی غذاهای متنوعی دارد و در هر ناحیه ای غذاهایی با ویژگی های خاص به چشم می خورد. در این سرزمین غذاهایی را می بینید
غذا بندیجا پایسا خیلی ها هستند که با رفتن به هر کشوری دوست دارند تا غذای ملی آنجا را حتما امتحان کنند چون معمولا غذاهای ملی تا حدودی فرهنگ غذایی آن ناحیه را به شما نشان می دهد. «بندیجا پایسا» غذای ملی کلمبیاست و آنقدر پرکالری است که کارگران در گذشته با خوردن آن می توانستند تا شب کار کنند بدون اینکه ذره ای از انرژی شان کم شود!
این روزها این غذا را معمولا به عنوان ناهار و در روزهای خاص می خورند. این غذا از برنج، موز سبز، کیک ذرت، آووکادو، گوشت چرخ کرده، سوسیس و سوسیس سیاه تشکیل می شود و در آخر هم یک تخم مرغ نیمرو بر روی همه این مواد گذاشته می شود. البته در بعضی از مناطق برای درست کردن این غذا به جای برنج از موادی مثل لوبیا استفاده می شود.
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
14 لایک
وای عالی بودنن