غذاهای کلمبیا رنگارنگ، خوشمزه و سیر کننده اند. کلمبیا در آمریکای جنوبی غذاهای متنوعی دارد و در هر ناحیه ای غذاهایی با ویژگی های خاص به چشم می خورد. در این سرزمین غذاهایی را می بینید
غذا بندیجا پایسا خیلی ها هستند که با رفتن به هر کشوری دوست دارند تا غذای ملی آنجا را حتما امتحان کنند چون معمولا غذاهای ملی تا حدودی فرهنگ غذایی آن ناحیه را به شما نشان می دهد. «بندیجا پایسا» غذای ملی کلمبیاست و آنقدر پرکالری است که کارگران در گذشته با خوردن آن می توانستند تا شب کار کنند بدون اینکه ذره ای از انرژی شان کم شود! این روزها این غذا را معمولا به عنوان ناهار و در روزهای خاص می خورند. این غذا از برنج، موز سبز، کیک ذرت، آووکادو، گوشت چرخ کرده، سوسیس و سوسیس سیاه تشکیل می شود و در آخر هم یک تخم مرغ نیمرو بر روی همه این مواد گذاشته می شود. البته در بعضی از مناطق برای درست کردن این غذا به جای برنج از موادی مثل لوبیا استفاده می شود.
امپاندار این غذا را در لیست غذاهای دیگر کشورهای آمریکای لاتین مثل شیلی و آرژانتین هم می بینید البته شکل ظاهری آن در هر کشوری، خاص و منحصربفرد است و ویژگی خاص اش در کلمبیا این است که کاملا در روغن سرخ می شود. این اسنک کامل و خوشمزه از آن غذاهایی است که می توانید آن را در هنگام گشت و گذار در بیرون بخورید. داخل خمیر این غذا را با هر چیزی که دوست دارید می توانید پر کنید اما معمولا برای داخل خمیر از موادی مثل گوشت، مرغ یا پنیر استفاده می شود
آلموئرزو کورینته کلمبیایی ها می دانند ناهار چه بخورند تا در تمام مدت روز پرانرژی باشند. این غذا در واقع یک جور ناهار پرو پیمان است که با یک کاسه سوپ سبک شروع می شود، بعد از سوپ نوبت به غذای اصلی ناهار می رسد که ترکیبی از برنج، گوشت، عدسی و مقداری سالاد است. با خوردن این غذا مطمئنا دیگر تا شب گرسنه نمی شوید و حتی دیگر عصرانه هم نمی خواهید
برنج با مرغ، غذایی که ما ایرانی ها حتما از آن خوشمان می آید. در آشپزی کلمبیایی، برنج فقط یک غذای جانبی که در کنار دیگر غذاهای اصلی قرار بگیرد نیست بلکه مواد اصلی خیلی از غذاهای خوشمزه است. برای درست کردن این غذا برنج را به همراه مرغ و آب مرغ می پزند و آن را با سس کچاپ سرو می کنند. البته گاهی در کنار برنج و مرغ از سبزیجات متنوع و رنگارنگ هم استفاده می شود.
فریتانگا نوعی کباب محبوب در کلمبیا است که معمولاً در کنار خیابان سرو می شود. بشقاب فریتانگا معمولاً شامل چوریزو، سوسیس و بسیاری از انواع دیگر گوشت، همراه با چنار سرخ شده و سایر سبزیجات است. فریتانگا، بشقاب غذای سرخ شده کلمبیایی
چوزو دگرانادو یک فست فود معمولی است که از Barranquilla سرچشمه می گیرد و در سراسر منطقه کارائیب کلمبیا پخش می شود که حاوی گوشت های کبابی زغال چوب مانند مرغ، گوشت گاو، و دنده، بیکن، چوریزو، سوسیس و بوتیفارا، تکه های کوچک سیب زمینی سرخ شده، Costeño این غذا میان وعده ی آخر شب است که در کافه های 24 ساعته سرو می شود و ترکیبی از سوسیس، مرغ و گوشت است که بر بستری از کاهو قرار گرفته اند. روی این غذا معمولا ذرت شیرین، چیپس با سس سالسا و تارتار و همچنین آناناس قرار می گیرد
یک وعده غذایی بدون آرپا کامل نیست. این خمیرهای آرد ذرت خوشمزه معمولا با گوشت پر می شوند و بسته به منطقه به روش های مختلفی تهیه می شوند. آرپا پر شده با جک فروت خرد شده
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
وای عالی بودنن