کاخ سفید، شماره ۱۶۰۰ خیابان پنسیلوانیا، در واشنگتن معروف ترین آدرس ایالت متحده آمریکا می باشد. جایی که رئيس جمهور در آن اقامت دارد. جشن های خانوادگی، مهمانی ها و عروسی های خانواده رئيس جمهور در این ساختمان معروف جهانی، برگزار می شود.
کاخ سعید در سال ۱۸۰۰ ساختا شد جایی که رئیس جمهور آمریکا، به ۵۳ ایالت و ۳۱۷ میلیون نفر، حکومت می کند. خانواده رئیس جمهور در طبقات دوم و سوم زندگی می کنند. در آن طبقات ۱۶ اتاق خواب، یک سالن پذیرایی، یک آشپزخانه و یک اتاق غذا خوری وجود دارد.
در اتاق ویژه به نام های (اتاق ملکه) و (اتاق لینکول) وجود دارد که مهمان های ویژه آنجا اقامت می کنند دفاتر در ضلع غربی واقع شده. دفتر شخصی رئیس جمهور و اتاق بیضی شکل از جمله ای دفاترند. هر رئیس جمهور جدید، مبلمان و پرده جدیدی انتخاب می کند.
در اتاق رئیس جمهور، قاب عکس رئیس جمهور های قبلی بر روی دیوار است. و یک میز معروف که هدیه ای از طرف ملکه ویکتوریا د سال ۱۸۸۰ است.
کاخ سفید برای بازدید کنندگان باز و بازدید از آن رایگان است. حدود ۶ هزار نفر در روز از کاخ سفید بازدید می کنند. بیش از ۱۵۰ نفر برای رئيس جمهور در ضلع غربی و خانواده رئیس جمهور در ضلع شرقی کار میکنند. ۱۰۰ نفر دیگر هم شب و روز از ساختمان، حفاظت می کنند.
در ۶ طبقه کاخ سفید، ۱۳۲ اتاق، ۳۵ حمام و ۵ آشپزخانه وجود دارد. بیرون کاخ یک زمین تنیس و استخر، و در داخل کاخ، سالن تئاتر، کتابخانه و سالن بولینگ وجود دارد.
کاخ سعید؟ منظورت کاخ سعیدی که این سایتو ساخته یعنی ممد هست چه باحال نمیدونستم کاخ ممده🤣(فقط یه شوخی بود)
سه تا عکس آخر کاخ سفید نیست ، اون ساختمان کنگره است که اونم در واشینگتن دی سی قرار داره و با کاخ سفید فرق داره 😐😐😐😐😐
آره عکسامو جابه جا و تکراری گذاشته
جالب بود🦖