

فتوش: ک غذای سنتی لبنانی است فتوش در حقیقت یک سوپ سرد و خنک است که در فصل تابستان بسیار محبوب است. برای تهیه این غذا، مواد مختلفی مانند خیار، ریحان، نعناع، پیاز، نعنا و پنیر فتا به همراه آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل به هم مخلوط میشود تا یک سوپ خنک و خوشمزه تهیه شود. عموماً فتوش را به همراه نان لبنانی سرو میکنند و معمولاً به عنوان پیش غذا سرو میشود.

هاگیس: هاگیس یک غذای سنتی اسکاتلندی است که از دستگاه گوارش گوسفند تهیه میشود. این غذا در حقیقت از دستگاه گوارش گوسفند، شامل قلب، ریه، کبد و دستگاه گوارش آن تهیه میشود و با پیاز، شوید و ذرت تفت داده میشود. به عنوان یک غذای سنتی و محبوب در اسکاتلند شناخته میشود و به عنوان یک غذای سنتی به همراه کرۀ خام و سیبزمینی سرو میشود. در برخی نسخهها، هاگیس با برنج، لوبیا و سیبزمینی تهیه میشود و به صورت سوپ نیز سرو میشود.

اسکرامبلد اسپرم: یک غذای ژاپنی است که از ماهی یا اسپرم ماهی، سویا، تخم مرغ و دیگر مواد تهیه میشود. این غذا معمولاً به صورت سرخ شده و در کنار سوشی سرو میشود و در برخی مناطق ژاپن به عنوان یک پیش غذا محبوب است

ماهی خشک: یک غذای سنتی کرهای است که از ماهی خشک شده تهیه میشود.

میگوی مست – چین : طرز تهیهی این غذای محبوب در برخی نواحی چین به این ترتیب است که میگوی زنده را در مشروب الکلی بسیار قوی میاندازند و سپس، به همان حالت (زنده) میل میکنند. البته این غذا نیز در برخی نواحی ایالات متحده محبوب است، ولی لااقل در این کشور، میگو را کمی میپزند

ماهی هرینگ تخمیر شده : نوعی غذا در شمال سوئد محبوب است که از ماهی هرینگ تخمیری دریای بالتیک تهیه میشود؛ معمولا این غذا را به صورت کنسروی – مانند شکل بالا – به فروش میرسانند. گاهی اوقات هنگام حمل و نقل، برخی از قوطیهای کنسرو به دلیل ادامهی فرایند تخمیر به شدت باد میکنند. به تازگی، مطالعهای در ژاپن دریافته است، این غذا در میان غذاهای سراسر جهان، متعفنترین بو را از خود متصاعد میکند. به این ترتیب، منطقی به نظر میرسد که چرا معمولا این غذا را در فضای باز میل میکنند.

صدف کوههای راکی : در اینکه این غذا از کوههای راکی میآید، شکی نیست، ولی در تهیهی آن به هیچ عنوان از صدف استفاده نمیشود. این غذا در واقع از بیضهها یا دنبلان گاو تهیه میشود – برای تهیهی این غذا پوست دنبلان را جدا میکنند، آن را صاف میکنند، و به شکل عمیق و کامل سرخ میکنند.

کوپی لواک : کوپی لواک یکی از گرانقیمتترین گونههای قهوه است که حدود نیم کیلو از آن، بیش از ۱۵۰ دلار قیمت دارد. این قهوه از دانههای قهوهای تهیه میشود که حیوانی به نام زباد به عنوان مدفوع از خود خارج میکند؛ به این ترتیب که این پستاندار متعلق به جنوب شرق آسیا، در مزارع قهوه میچرخد، دانههای قهوه را میخورد، و کشاورزان مدفوع آن را جمع میکنند و … !

سِنهای بدبو : در کشور اندونزی، این حشرههای بد بو را خیلی دوست دارند. شاید به خاطر اینکه مزهی تخمهی آفتابگردان تلخ و بینمک میدهند. فقط باید خیلی سریع بجویدشان! منطقیه ..

پنیر متعفن : بهترین توصیفی که میتوان از این خوراکی متعلق به ناحیهی ساردینیا ارائه داد، عبارت است از پنیر گوسفندی حاوی شفیرهی زندهی حشرات. کاسو مارزو یعنی پنیر متعفن؛ و بدترین قسمتاش نیز این است که اگرچه این شفیرهها ابتدا فقط حدود ۸ میلیمتر طول دارند، بعد از گذشت زمان میتوانند تا ۱۵ سانتیمتر رشد کنند؛ البته آن زمان دیگر پنیر خراب شده است.

اِیپینگ : گفته میشود، این خوراکی که مردم کامبوج آن را بسیار لذیذ میدانند، نخستین بار به دلیل قحطی و کمبود غذا در دورهی رژیم ستمگر خمرهای سرخ محبوب شد. ولی بعد از برکناری پل پوت، این خوراکی که با سرخ کردن عنکبوتهای تارانتولا تهیه میشود، همچنان محبوب ماند و مردم کامبوج آن را مانند آب نبات نوش جان میکنند.

سوسمار خشک شده : در برخی از فرهنگهای آسیایی از سوسمار خشک شده برای تهیهی سوپ، یا گاهی اوقات، با خیساندن در الکل، جهت بهرهمندی از خواص پزشکی آن استفاده میشود. اگر چه، این فرایند احتمالا سالهای سال به طول بینجامد. این دیگه واقعا حال بهم زنه

خب ممنون که تا اینجا همراه من بودی امیدوارم حالت بد نکرده باشم و اینکه بهتره بری یک ابی به صورتت بزنی از این فضا خارج شی تا تست های بعد بای
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!