کارایی که امروز کردم به عنوان یک برنامه نویس تازه کار php و html css
چون پارت قبلی رو دوست داشتین، اینم از پارت دو تا یه آپدیتی باشه واسه اونایی که میخوان بدونن پروژه چه شکلی داره پیش میره! (اگه پارت قبل رو ندیدی هم خیلی مهم نیست ولی اگه دوست داشتی یه نگاهی بهش بنداز!)
خب خب خب. اول اینکه اصلا پروژه چی بود؟؟! پروژه ای که من دارم روش کار می کنم یک پروژه برنامه نویسی نسبتا سخته. دارم یه سایت فروشگاه کتاب الکترونیکی رو روبه راه می کنم (ترجمه: کد می نویسم، اشک می ریزم، و کد می نویسم) و این پروژه رو دارم با زبان برنامه نویسی php درست می کنم.
اگه هم اصلا نمی دونید که برنامه نویسی چی هست، بذارین راحت براتون بگم: همون کاری که ممد کرد تا این وبسایت رو درست کنه؟ من دارم همون کار رو ولی خیلی کوچیک تر انجام می دم. برای فان هم هستش.
اول می خوام بهتون صفحه اول رو نشون بدم که درست کردم. (نپرسین اون دایره هه چیه. بخدا دارم سعی می کنم درستش کنم😭) طوری درستش کردم که بهتون کتاب ها رو مربع مربع نشون بده اون پایین، همراه با قیمت (قیمتا الکین). حالا دارم رویه یه کدی کار می کنم که وقتی روی کتابه کلیک می کنی برات یه صفحه دیگه بیاره که از اونجا می تونی کتاب رو بخری و دانلود کنی.
حالا می ریم سراغه جایی که من توش این کتاب ها رو اضافه می کنم، به نام افزودن کتاب ها. Css ش رو هم درست کردم که خوشگل بشه و آبی طور باشه. تو پست قبلی زشت و سفید و سیاه بود ولی ببین الان چه کیوت شدهههههه (منطق دختر ۱۴ ساله)
این قسمت افزودن و مدیریت موضوع ها هستش (موضوع های کتابا) خیلی چیز خاصی نیست ولی وصل کردن اون جدول به database که mysql بود کار خدا بود (منظورم اینه که خیلی سخت بود 😭😭 اگه اون کلمه ها رو نمی فهمی نگران نباش، من خودم هم در پروسه یادگیری هستم)
اینم از کد قسمت header اگه یکی برنامه نویسی با html رو تازه شروع کرده و دلش می خواد بدونه چطور اون navigation bar رو درست کردم 🌷🌷
اینم از کدی که برای افزودن کتاب ها و وصل کردنش به database استفاده کردم 😭 مردم تا این رو کد زدم
مرسیییی که این پست رو دنبال کردی!! اکه لایک کنی تا یجورایی تو این دنیای بی کامنتی یه نوع اعلام حضوری باشه که دیگه خیلی خوشحال می شم! برو به اسلایس هام هم یه سر بزن باحالن 🌷🌷
نظرات بازدیدکنندگان (0)