تو این پست میخوایم چند تا از دلایل اینکه چرا ما اینقدر به شکر و شیرینی علاقه و میل داریم رو بررسی کنیم، خودم به شخصه عاشق شیرینی و کیکم.
مقدمه : دلایل علاقه زیاد به شیرینی می تونه مختلف باشد، چه برای یک بستنی یا یک تخته شکلات شیری، و دلایل زیادی برای آنها وجود دارد. در واقع، دلایل فیزیکی، روانی، محیطی و عاطفی وجود دارد که افراد به هوس شیرینی می کنند، اما دلیل دقیق تمایل ما به شکر به فرد موقعیت بستگی دارد و می تواند توسط تعدادی از عوامل تحریک شود.
نیروی عادت : جالب اینجاست که یکی از شایع ترین دلایل میل به شکر و علاقه زیاد به شیرینی، ایجاد عادت است ! در حالی که اغلب بنظر می رسد کمبود مواد مغذی یا هورمونها صرفاً مقصر هوسهای شیرین هستن، محیط، آیینها و عادات ما بیش از هر چیز دیگری با هوسها ارتباط دارند.
پاسخ عاطفی : جای تعجب نیست که شکر و شیرینی می تواند بر خلق و خوی شما تأثیر بگذارد. در کوتاه مدت، قند بر انتقالدهندههای عصبی «احساس خوب» بدن، سروتونین و دوپامین تأثیر میگذارد که انرژی ما را افزایش میدهد و خلق و خوی ما را بهتر می کند. این افزایش فوری باعث ارتباط مثبت با مصرف شکر می شود که می تواند به عنوان نوعی تسکین در هنگام بروز احساسات خاص مانند استرس، اضطراب، غم و اندوه یا افسردگی استفاده شود و میل به شکر و علاقه زیاد به شیرینی را زیاد کند. 🍀
کم غذا خوردن یا دریافت کالری ناکافی : نخوردن به اندازه کافی یکی از دلایل رایج میل به شکر است. کالری برای زندگی انسان ضروری است و مصرف کالری کافی برای تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن برای عملکرد بهینه مهم است. کم خوری یا محدود کردن بیش از حد کالری ممکن است باعث شود بدن به دنبال انرژی باشد که می تواند به شکل هوس باشد. 🫧
مصرف ناکافی پروتئین : پروتئین سیر کننده ترین ماده مغذی است و نقش مهمی در تنظیم انسولین و قند خون ما دارد . تحقیقات به طور مداوم نشان داده است که رژیم غذایی کم پروتئین می تواند قند خون را مختل کند و بر هورمون های گرسنگی ما، لپتین و گرلین تأثیر بگذارد، که می تواند میل به شکر و قند را تحریک و موجب علاقه زیاد به شیرینی شود. 🌼
دریافت فیبر ناکافی : علاوه بر پروتئین، فیبر نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. وجود فیبر در غذاهای غنی از کربوهیدرات به کاهش سرعت جذب قند در جریان خون کمک می کند که به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می کند. ✨
نوسانات در هورمون ها : علاوه بر هورمونهای گرسنگی، هورمونهای استرس و هورمونهای جنسی نیز میتوانند بر هوسهای شیرین تأثیر بگذارند. همراه با انسولین، لپتین و گرلین، تغییرات در کورتیزول، استروژن و پروژسترون از دلایل بالقوه میل به شکر و علاقه زیاد به شیرینی هستند. 🍡
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
درخواست دادی ویژه بشه؟
امروز دادمم
آفریننن
عالی
🙏🏻
این پست لیاقت ویژه شدن دارهههه
مرسیی
گشنمه
منم:)
عالی بود
درخواست ویژه شدن بدهه حتماا
ممنونم عزیزم
احتمالا آخری یا دومی دلیله منه
چون من فیبر و پروتئین به اندازه کافی میخورم
کالریم هم اوکیه
دقیقا منم دومی دلیلمه، هرموقع حالم بده شیرینی میخورم
بیوم لایک بشه زیبا؟
تو میری جهنم با این عکسا 💀
دلم شیرینی میخواااادددددد
خودمم دلم خواست
عالی بود
مرسی🍀
بزار خیلی خلاصه از نظر خودم بگم:چون گشنمونه😄
دقیقااا