8 اسلاید پست توسط: موریارتی فن🌚 انتشار: 11 ساعت پیش 31 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
امیدوارم حمایت بشه
آرتمیس اولین زنی بود که توانست جایگاه فرماندهی دریا را تصاحب کند و از او به عنوان زنان موفق تاریخ یاد می شود. دلیری و شجاعت وی تا آنجایی بود که خشایارشاه لقب دریاسالاری را به وی اعطا نمود. آرتمیس توانسته بود بر شرایط سخت غلبه کرده و بخشی از نیروهای دریایی ایران را از خطر نابودی نجات دهد به همین جهت نشان دریاسالاری به وی اعطا گردید.
او در ابتدای سنین نوجوانی تصمیم گرفت تا زندگی خود را صرف امور معنوی کند به همین دلیل نام او در لیست زنان موفق تاریخ یاد می شود. اما خانواده اگنس به خصوص مادرش با تصمیماتی او مخالفت کرده و از صحبت های او درباره رفتن به مناطق دوردست برای کمک به فقرا شوکه می شدند.
در نهایت با سماجت بیشتر و راضی کردن خانواده، وی در سن ۱۸ سالگی خانواده خود را ترک کرد و به خواهران لورتو در ایرلند پیوست. فعالیت های خیرخواهانه او به اندازه ای وسیع بود که پس از ترک خانواده هرگز به خانه برنگشت و مادر و خواهرش را ندید تا زمانی که از دنیا رفتند. ترزا جریان های خیرخواهانه را رواج داد و بیش از ۴۰۰۰ راهبه را در بیش از ۱۰۰ کشور جهان تربیت کرد. وی موفق ترین زن جهان به جهت تربیت این تعداد راهبه می باشد.او به دلیل فعالیت های فراوان در امور خیرخواهانه موفق به کسب بیش از ۱۰۰ جایزه شد که مهمترین آن دریافت جایزه صلح نوبل بود. وی در سال ۱۹۸۳ دچار حمله قلبی شد. در سال های آتی دچار سانحه شد و به بیماری مالاریا نیز مبتلا شد و در نهایت در ۵ سپتامبر ۱۹۹۷ از دنیا رفت.
ماری کوری در هفتم نوامبر ۱۸۶۷ میلادی به دنیا آمد. او از همان دوران کودکی به داشتن حافظه شگفت انگیز شهرت داشت و تلاش و پشتکار فراوان او در مسیر کسب علم او را به درجات بالایی رساند. ماری کوری نیز به جهت تلاش فراوانش در مسیر علم آموزی جزء زنان موفق تاریخ به شمار می رود. شرایط سخت زندگی وی را مجبور می کرد از همان دوران کودکی در کنار تحصیل، کار کند و نیازهای مالی خود را برآورده سازد.ماریا سالومیا اسکودوسکا کوری فیزیک دان و شیمیدان لهستانی با تابعیت فرانسوی و اولین زنی در جهان بود که جایزه نوبل دربافت کرد.همچنین او اولین زنی بود که موفق به دریافت درجه استادی و تدریس در دانشگاه پاریس شد. وی بخش اعظمی از عمر خود را صرف تحقیق و پژوهش در زمینه مواد رادیواکتیو کرد. کشف عناصر پولونیوم و رادیوم از جمله دستاوردهای تحقیقاتی ماری و همسرش بود. ماری کوری در ۴ جولای ۱۹۳۴ میلادی در سن ۶۶ سالگی بر اثر تاثیرات مخرب مواد رادیواکتیو به بیماری کمخونی آپلاستیک مبتلا شد و از دنیا رفت.
رانی لاکشمی بای یکی از بزرگ ترین قهرمانان جنگ اول آزادی هند و جزء زنان موفق تاریخ بود. وی ملکه پادشاه جانسی بود که پس از مرگ پادشاه درگیر مشکلات فراوانی شد. ماجرا از این قرار بود که پسر ناتنی او پس از مرگ پادشاه به رسمیت شناخته نشد و ملکه لاکشمی مجبور شد وارد جنگ با مخالفان شود. لاکشمی ارتشی از مرد و زن تشکیل داد و وارد مبارزه شد و دو هفته جنگید.اما در آخرین روز بریتانیا به دست مخالفان افتاد و او مجبور به ترک آنجا شد و سوار بر اسب به همراه فرزندش و جمعی از افراد مورد اعتمادش به سمت کلپی رفت. او فرزندش را به کمر بست و وارد جنگ تن به تن شد. افسار اسب را به دهان گرفته و شمشیر به دست جنگید. در نهایت زخمی و کشته شد. هوش، ذکاوت و دلیری های او در تاریخ بریتانیا ماندگار شد.
این بانو از نژاد سیاه پوست آمریکایی آفریقایی تبار بود. به دلیل فعالیت های جنبش حقوق مدنی از او به عنوان مادر جنبش آزادی و زنان موفق تاریخ یاد می شود. وی اولین بانوی جنبش حقوق مدنی و مخالف هرگونه تبعیض نژادی بود. رزا پارکس در دسامبر ۱۹۵۵ بازداشت و جریمه شد. ماجرا از این قرار بود که رزا در اتوبوس از دادن صندلی خود به یک سفید پوست خودداری کرده بود و همین امر باعث بازداشت وی شد.وی تلاش های بسیاری کرد تا جنبش اعتراضی او برای مقابله با تبعیض نژادی به رسمیت شناخته شود. سرانجام تلاش هایش در سال ۱۹۶۴ به نتیجه رسید و قانون حقوق مدنی به تصویب رسید و تبعیض نژادی در آمریکا ممنوع شد. در نهایت رزا پارکس در سال ۲۰۰۵ چشم از جهان گشود. او تنها بانو سیاهوستی است که در ساختمان کپیتال هیل در واشنگتن دفن شد.
ملاله اهل پاکستان بود و نام خود را جزء زنان موفق جهان به عنوان فعال حقوق بشر و حقوق کودکان ثبت کرد. در زمان طالبان به دلیل مسائل امنیتی و ترس زنان از حضور در اجتماع، دختران با لباس معمولی و به شکل پنهانی به مدرسه می رفتند. ملاله عضو کمپین تحصیل دختران پاکستانی بود که یک روز در مسیر بازگشت از مدرسه ترور شد اما ترور نافرجام بود و منجر به زخمی شدن وی شد. پیشتر طالبان خانواده او را تهدید به مرگ کرده بودند.ملاله یوسف زی به خاطر تلاش های فراوانش با هدف ارتقاء سطح تحصیل دختران پاکستانی برنده جایزه نوبل شد. او در زمان دریافت این جایزه تنها ۱۷ سال داشت و به عنوان جوان ترین فرد دریافت کننده جایزه نوبل شناخته می شد.
خانم مریم میرزا خانی یکی از خانم های ریاضی دان جهان بود که در ایالات متحده زندگی می نمود. او در سابقه درخشان کاری خود از سال 2008 میلادی به عنوان استاد دانشگاه در دانشگاه استنفورد خدمت کرده است. پس از گذشت چندین سال در نهایت در سال 2014 میلادی به اولین زن و اولین ایرانی موفق به کسب و بدست آوردن مدال فیلدز که معتبرترین مدال در حوزه ریاضی است، شد. اما متاسفانه وی در تاریخ 23 تیر سال 1396 در گذشت و جان خود را از دست داد.
یوتاب یکی از نخستین و بزرگترین زنان تاریخ ایران و خواهر آریوبرزن سردار نامدار ارتش شاهنشاهی داریوش سوم بوده است. ٢٠ قبل از میلاد تا ٢٠ پس از میلاد از یوتاب به عنوان شاه آتروپاتان (آذربایجان) یاد شده است.او همراه آریو برزن در جنگ با اسکندر شرکت کرده و فرمانده بخشی از ارتش بوده است. این بانوی نام آور ایرانی راه را بر اسکندر در کوه های بختیاری می بندد اما راه توسط یک خیانت کار به اسکندر نشان داده شده و او از مسیر دیگری به ایران هجوم می آورد. این خواهر و برادر فداکار جان شیرین خود را در راه دفاع از وطن فدا کردند و همیشه نامشان در تاریخ جاودان ماند.
8 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
8 لایک
اول
برای ماری کوری ارزش قائلم ولی با رادیواکتیو زندگی خودشو به چخ داد