
سلام امیدوارم خوشتون بیاد

.شاید شما هم مثل من عاشق بازی های simulator یا همون شبیه سازی باشید؛کلی بازی های شبیه سازی وجود داره،از کار کردن توی سوپر مارکت گرفته تا راننده تاکسی بودن. امروز اومدم به شما بازی House Flipper رو معرفی کنم.این بازی آفلاین و رایگان توی Google play با ۴/۵ ستاره(و ۱۰ میلیون دانلود!!) که واقعا آمار بی نظیری ایه؛ در اختیار گیمرها هست. این بازی ساخته شرکت Playway Sa هست.این شرکت توی ۱۶ ژوئن ۲۰۱۱ تأسیس شد و دفتر مرکزی اش هم توی لهستان قرار داره.

.اصلا بازی درباره چی هست؟ اگه عاشق تمیز کاری و دکوراسیون هستید،این بازی مخصوص شماست! اول بازی شما با کمک رابرت کسی که دوست و همکار شماست تبدیل به یه تعمیر کار،نقاش،سرامیک کار و نظافتچی میشید (شما همه کاره هستید و نپرسید چرا).مردم به شما ایمیل هایی میفرستن که خونه یا محل کارشون کثیف شده یا چند سالی متروکه بوده(یا حتی کسی که پتِش خونش رو ترکونده) و اون مکان نیاز به رنگ زدن،تمیزکاری،سرامیک،تعمیر یا آیتم های جدید نیاز داره و شما با ابزار هایی که در اختیار دارید،کار می کنید و پول در میارید.

.حجم و گرافیک بازی حجم این بازی ۴۳۴ مگابایته و چند گرافیک داره .Low .Very low .Medium .High عکسی که این بالا می بینید با گرافیکش high (البته فک کنم تستچی کیفیت عکس رو پایین بیاره) که بخوام حقیقت رو بگم نه خیلی گرافیک شاهکاریه نه خیلی بد یعنی برای این حجم خیلی هم خوبه.

.خب همه آدم های ثروتمند از بدو تولد ثروتمند نبودن! اول بازی شما یه تبلت، چند تا ابزار و یه خونه با متراژ ۳۵ متر مربع دارید. شاید با خودتون فکر کنید خب این که چیزه بدی نیست ولی وقتی به خونه های کسانی که به شما ایمیل میدن دقت میکنی با خودت میگی کاشکی این خونه برای من بود و اینطوری سخت تلاش میکنی تا به آرزوت برسی و خب هیچی غیر ممکن نیست!

.دکور کردن و store توی اسلاید ۲ کلمه دکوراسیون رو به کار بردم که یعنی داستان بازی فقط حول محور تعمیر و نظافت نمی چرخه، بلکه شما می تونید خونه هم بخرید! با رفتن به تبلت و کلیک کردن رو گزینه (Real estate agency) شما چندین خونه رو می بینید که که قیمت های متفاوتی رو دارن.با کار کردن پول در آوردن می تونید خونه های بهتری بخرید و دکورشون کنید. یک فروشگاه هم در این بازی وجود داره که هر چی بخواید توش پیدا میشه از آیتم هایی که برای اتاق خواب و آشپز خونه اس گرفته تا وسایلی که برای حیاط پشتی استفاده میشن.

نکات مهم ۱-مواظب سکه هاتون باشید: سکه ها خیلی مهم هستن چون شما فقط با سکه ها میتونید لول ابزارهاتون رو بالا ببرید و قفل ها رو باز کنید و کارای دیگه. ۲-همون اول بازی پول هاتون رو خرج خونتون نکنید و پله پله پیش برید. ۳-برای تجربه بهتر از این بازی بهتره کمی به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید. نکته منفی؟ چون سکه ها مهم هستند و مدیریت کردن اینکه سکه ها تموم نشن یکی از نکات منفی این بازیه! همینطور شاید بعد یه مدت بازی کسل کننده بشه.(البته بستگی به حوصله ی شما داره)

.آپدیت فرحبخش من این بازی رو تقریبا ۲ سال بیش رو موبایل مامانم نصب کرده بودم و خب بازی انقدر به دلم نشست که بازی رو تموم کردم. به تازگی این بازی توی ۱۴ شهریور آپدیتی داد که واقعا عالی بود. .اضافه شدن حیاط به بعضی خونه ها .اضافه شدن بخش New و Backyard

جمع بندی در کل نمره ی که به این بازی میدم ۵ از ۵ البته که هنوز جای پیشرفت هم داره. پیشنهاد میکنم حتما House Flipper رو نصب کنید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
وای کاش اینو ظهر میدیدم
عالی بود. حتما نصب میکنم
💙
قلی دوست داشت🥸
متشکرم از قلی🩵