
اولین کشور های جهان کدام بودند؟

۱_مصر(گهواره تمدن): تاریخ مصر بیش از ۵۰۰۰ سال قدمت دارد که آن را به یکی از قدیمی ترین کشور جهان تبدیل کرده است. این کشور در شمال شرقی آفریقا واقع شده و تمدن باستانی آن در امتداد سواحل پرآب نیل شکوفا شد و تأثیری پایدار بر تاریخ بشریت گذاشت. عظمت گذشته مصر در اهرام جیزه، ابوالهول مرموز و معابد باشکوه لوکسور جاودانه شده است. مصر از دوران فراعنه تا فتوحات یونانیان و رومیان، مرکز فرهنگی، علمی و قدرت در دنیای باستان بود. میراث ماندگار آن در هنر، معماری، ریاضیات و پزشکی هنوز هم مردم جهان را مجذوب خود میکند.

۲_ایران(قلب تمدن ها و فرهنگ ها): ایران، که زمانی به نام پارس شناخته میشد، یکی از قدیمی ترین کشور جهان است که تاریخ غنی آن بیش از ۶۰۰۰ سال را در بر میگیرد. ایران که در مرکز خاورمیانه قرار دارد، در طول تاریخ در چهارراه بسیاری از فرهنگها، تمدنها و امپراتوریها بوده است. ایران شاهد ظهور و سقوط چندین سلسله بوده که میراثی از هنر، ادبیات و علم را به جای گذاشتهاند. این سلسلهها از امپراتوری قدرتمند هخامنشی که در قرن ششم قبل از میلاد بر مناطق گستردهای حکومت میکرد تا دوران طلایی اسلامی که از قرن نهم تا سیزدهم میلادی ادامه داشت، متغیر بودهاند.

هندوستان(سرزمین گنجینه های باستانی): هند، یکی از قدیمی ترین کشور جهان با تاریخی بیش از ۵۰۰۰ ساله است، به طور مکرر به عنوان سرزمین تمدن در زیرقاره هند شناخته میشود. میراث هند با زنجیرههای روحانیت، خلاقیت، تاریخ و فرهنگ همپیچیده شده است، از پارچههای متنوع فرهنگها و سنتهایی که اکنون وجود دارند، تا تمدن باستانی دره سند که در حدود ۳۳۰۰ سال پیش وجود داشت. محل قرار گرفته در پاکستان امروزی، شهرهای باستانی موهنجو دارو و هاراپا مرکز طراحی شهری پیچیده بودند، با جادههای خوب طراحی شده و سیستمهای پیچیده زهکشی. بازماندههای این تمدنهای باستانی شاهد میراث فرهنگی غنی هند و همچنین مشارکتهای اولیه آن در فناوری و دولت میباشد.

۴_ارمنستان(سرزمینی کهن در گذرگاه تاریخ) ارمنستان یکی از قدیمی ترین کشورهای جهان است که بیش از ۳۰۰۰ سال قدمت دارد. ارمنستان که در نقطه تلاقی اروپا و آسیا واقع شده است، تاریخ طولانیای دارد و برای هزاران سال در تاریخ تمدن انسان به تار میخورد. شواهدی از شهرهای اولیه در ارمنستان به هزاره ششم قبل از میلاد برمیگردد که نشان میدهد که این کشور از دوران نوسنگی مسکونی شده است. درباره سده نهم قبل از میلاد، پادشاهی اورارتو که مبنای آن شهر تاریخی وان بود، در منطقه به قدرت رسید و ساختمانها و نقشهای باشکوهی را به جای گذاشت که به فرهنگ پیشرفتهای اشاره میکند.

۵_عراق(با حماسه های باستانی) عراق که برخی آن را به عنوان (گهواره تمدن) شناختهاند، یکی دیگر از قدیمی ترین کشور جهان است که بیش از ۵۰۰۰ سال قدمت دارد. تمدنهای باستانی عراق پایهگذار فرهنگ، خلاقیت و حکومت انسانی بودند، با موقعیت آنها در درههای حاصلخیز میان رودخانههای دجله و فرات. سومریان، آکادین، بابلیان و آشوریان از قدیمیترین تمدنهای شناخته شده که در میانه زمین میان رودخانهها، یعنی منطقه میانرودانی، شکوفا شدند. این مردمان پیش از تاریخ شهرهای بزرگ، جوامع پیچیده و پیشرفتهای انقلابی در نوشتن، ریاضیات و قوانین ایجاد کردند

۶_چین(تمدنی کهن و قدیمی) چین، شناخته شده به عنوان یکی از پایدارترین و قدیمی ترین کشور جهان، دارای یک تاریخ طولانی بیش از ۵۰۰۰ ساله است. چین، کشوری با ریشههای باستانی که در نخستین پایگاه آسیای شرقی واقع شده است، تمدن انسانی را از طریق دودمانها، ایدئولوژیها و مشارکتهای فرهنگی خود شکل داده است. دودمانهای شانگ و ژو در گذشته چین، ساختار حکومتی چینی، ساختار اجتماعی و باورهای مذهبی را تأسیس کردند که پس از دودمان شیا که به عنوان اولین دودمان چین باستان شناخته میشود، برگزار شد. دودمان شیا در قرن بیست و یکم قبل از میلاد شروع به تشکیل شد. چین شاهد ظهور و سقوط بسیاری از دودمانها در طول تاریخ خود بوده است، از جمله دودمانهای چین، هان، تانگ، سونگ و مینگ که همه اینها میراثهای هنری، ادبی و فناورانه بسیاری را به جا گذاشتند. مناطق تاریخی چین، مانند دیوار بزرگ و شهر ممنوعه، به عنوان یادآورهای زنده از شکوه و قدرت آن خدمت میکنند

۷_یونان(سرزمین خدایان) یونان، به عنوان یکی از قدیمی ترین کشور جهان با یک تاریخ بیش از ۳۰۰۰ ساله است که اغلب به عنوان مهد فرهنگ غرب شناخته میشود. یونان، کشوری که در سواحل مدیترانه قرار دارد، دارای یک تاریخ طولانی است که در آن فلسفه، اسطورهشناسی و دستاوردهای خلاقانه وجود دارد. ظهور شهر دولتها مانند آتن، اسپارتا و کورینت، هر یک از آنها به پارچهی سیاسی و فرهنگی جهان باستان افزودند و به عنوان مهد تمدن یونان باستان شناخته میشوند. در قرن پنجم قبل از میلاد، یونان دوران طلایی دموکراسی، فلسفه و هنر را تجربه کرد. آرسطو، افلاطون و سقراط از بزرگان فکری بودند که در این دوره، فلسفه غربی را شکل دادند.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (1)