تاریخچه ی بستنی
بَسْتَنی در ایران، شیریَخ در افغانستان یا یَخماس در تاجیکستان، گونهای خوردنی یا به عبارت دیگرپیخوراک منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل ۱۰ درصد چربی شیر باشد. مقدار این چربی میتواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که بیشتر بستنیها دارای ۱۴ درصد چربی شیر هستند،[۱] همچنین بستنی میتواند شامل دیگر گونههای لبنیات مانند خامه باشد که به همراه مواد شیرینکننده و طعمدهنده تهیه میشود. نخستین کارخانهٔ صنعتی بستنیسازی جهان در سال ۱۸۵۱ در مریلند، کار خود را آغاز نمود.[۲] بستنی،معروفترین دسر در جهان است.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
7 لایک
جهت حمایت