سوشی کلی نوع داره که بهتون معرفی میکنم
سوشی نیگیری یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین انواع سوشی است که در هنر آشپزی ژاپنی جایگاه خاص خود را دارد. این نوع سوشی با استفاده از برنج، تکه های ماهی تازه، جلبک دریایی نوری و گاهی اوقات ادویه ها و ترکیبات مختلف تهیه می شود و هر سفارش شامل دو قطعه سوشی است.
فوتوماکی به معنای “رول ضخیم” یا “رول پرملات” است. این نوع سوشی از رولی تهیه می شود که اندازه آن بسیار بزرگتر از رول های دیگر سوشی است. اصطلاحا به دلیل حاوی تعداد زیادی از مواد خوراکی درون آن، به عنوان “پرملات” شناخته می شود
اوراماکی به معنای “رول داخلی” است و در برخی نقاط دنیا به عنوان “اینورول” هم شناخته می شود. یکی از ویژگی های جالب این نوع سوشی این است که نسبت به سایر انواع سوشی، فرآیند رول کردن از بیرون به داخل صورت می گیرد. به عبارت دیگر، جلبک نوری در داخل، و مواد خوراکی در خارج از رول قرار می گیرند.
تماکی به معنای “دست ساز” است و این نوع سوشی با دست تهیه می شود. شکل آن مانند قیف یا مخروط است که به دست و با دقت توسط آشپز سوشی رول میشود. این سوشی به دلیل شکل خاص و نحوه تهیه، شبیه به بستنی قیفی به نظر می رسد.
چیراشی یک نوع سوشی است که در آن ماهی ها به همراه دیگر مواد خوراکی بر روی برنج سوشی در یک کاسه یا ظرف سرو می شوند. این سوشی با دیگر انواع سوشی متفاوت است چرا که مواد خوراکی درون یک کاسه قرار دارند و به صورت لایه لایه و زیبا درست می شوند
در سوشی ماکی برنج و مواد پر شده در جلبک دریایی یا کلپ پیچیده می شود. این نوع سوشی به نام ماکیمونو نیز مشهور است.
ماهی تن یکی از پرطرفدارترین انواع ماهی در سوشی است. این ماهی به دلیل گوشت قرمز و لطیف خود برای سوشی نیز بسیار مناسب است. ماهی تن معمولا به صورت خام در سوشی استفاده می شود و در انواع مختلفی نظیر Akami (گوشت قسمت عقب ماهی تن)، Chu-Toro (گوشت میانی) و O-Toro (گوشت قسمت جلو) تقسیم بندی می شود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
چقدر امتیاز میخوای؟برای خرید .؟
نه ممنون دیگه نمیخوام😂😂
سوشی خیلی بدمزس مخصوصا با ماهی تن
ولی سوخاریش بد نبود( در واقعا میگوش سوخاریه)
چرا بدک نیست که 😕
شاید ذائقه منه ولی جالب نبود اصلن