اگر نمیدونی سمبوسه متعلق به کدوم کشوره و اولین بار در کدام کشور پخته شده این مطلب برای توعه
سنبوسه یا سمبوسه (از ریشه فارسی سنبوسگ) یک خوراکی ایرانی است که از خمیر پهنشده درست میشود به همین دلیل نوعی پای محسوب میشود که میانش را با سیبزمینی، گوشت کوبیده، پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند.از خوراکیهای معروف ایرانی و بیشتر در جنوب ایران نظیر بوشهر، خوزستان، هرمزگان، و… پختشده و از آنجا به سایر مناطق برده شدهاست. اصل این خوراک خراسانی است. که به هند رفت است.
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
14 لایک
عالییی
چقدر کمه کامنتا برای پست به این خوبی و قشنگی(=
من عاشق سمبوسه ام؛ولی زیاد نمیتونم بخورم متاسفانه...
خیلی جالب بود خسته نباشی🙂💗
ممنونم عزیزم منم همینجور نهایتا دوتا بتونم بخورم
دوسش دارم ولی
وقتی تنهام درست میکنم
بک میدم
مثل من
قرعه کشیه یه سر به اکانتم بزن
باشه