
امید وارم دوست داشته باشید
(غیبت کردن) افتادن در دام شایعات و غیبت آسان است. از این گذشته، چه کسی یک داستان هیجانانگیز را دوست ندارد؟ اما باید به این نکته دقت کنید که افراد باکلاس غیبت نمیکنند. زیرا غیبت کردن شخصیت شما را هم زیر سؤال میبردباکلاس بودن به این معناست که وقت خود را با صحبت کردن در مورد دیگران پشت سر آنها تلف نکنید. اگر چیزی برای گفتن در مورد کسی دارید، نظر خود را مستقیماً به او گفته یا بهتر است که اصلاً آن را نگویید.
۲) رفتار بی ادبانه با کارکنان خدماتی نحوه رفتار شما با کارکنان خدماتی، چیزهای زیادی را در مورد این که چه شخصیتی دارید، نشان میدهد. افراد باکلاس میدانند که همه افراد فارغ از شغلی که دارند، شایسته احترام هستند. خواه رفتار با پیشخدمت رستوران، صندوقدار در فروشگاه یا سرایدار در دفتر شما باشد، مؤدب و محترم بودن یک امر ضروری است. به یاد داشته باشید که این افراد سخت کار میکنند و سزاوار این هستند که با احترام با آنها رفتار شود. پس سعی کنید که مهربان و باملاحظه باشید. استفاده از کلمات سادهای مانند «لطفاً» و «متشکرم» هنگام صحبت با این افراد میتواند نشان دهد که شما یک فرد باکلاس هستید!
۳) قطع کردن حرف دیگران افراد باکلاس هنگام صحبت حرف دیگران را قطع نمیکنند. آنها میدانند که گوش دادن به اندازه صحبت کردن مهم است. روی خود کار کنید تا شنونده بهتری باشید و حرف دیگران را قطع نکنید. هنگام مکالمه، اجازه دهید که افراد جملات خود را تمام کنند. به آنها نشان دهید که به نظرات آنها احترام میگذارید و به حرفهایشان علاقهمند هستید.
) تلاش همیشگی برای نشان دادن برتری خود افراد باکلاس از دستاوردهای دیگران خوشحال میشوند و نیازی به نشان دادن برتری خود ندارند. آنها به موفقیتهای خود اطمینان دارند و زندگی را به چشم یک رقابت نمیبینند. افرادی که دائماً سعی میکنند که موفقیتهایشان را به رخ بکشند، کمتر دوستداشتنی هستند و از نظر اجتماعی جذابیت کمتری دارند. اگر میخواهید باکلاس باشید، قطعاً این تصویری نیست که بخواهید افراد از شما داشته باشند! دفعه بعد که کسی در مورد دستاورد خود با شما صحبت کرد، به جای بیان چیزی «بزرگتر» یا «بهتر» درباره خودتان، از صمیم قلب به او تبریک بگویید. باکلاس بودن یعنی ایجاد حس خوب در دیگران، نه فقط خودتان!
) عذرخواهی نکردن همه ما انسان هستیم و همه اشتباه میکنیم. اما چیزی که یک فرد باکلاس را متمایز میکند، توانایی قبول اشتباهات خود و عذرخواهی واقعی است. هیچ چیزی صمیمانهتر و بهتر از از یک عذرخواهی از صمیم قلب نیست. این کار نشان میدهد که شما برای احساسات طرف مقابلتان ارزش قائل هستید. اعتراف به اشتباه شجاعت میخواهد و نشاندهنده شخصیت شما است. اجازه ندهید که غرورتان مانع عذرخواهی شود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
خیلی خوب بود آفرین همینجوری ادامه بده