فرد مبتلا به اختلال شخصیت خود شیفته، دارای اعتماد به نفس بالا و کاذب است و خواستار توجه و تحسین دیگران است و معمولا در مهارت همدلی با دیگران ضعف دارد. از ویژگی های مشترک این افراد می توان به مواردی مثل نیاز به تحسین، عدم همدلی با دیگران و بزرگ نمایی کردن اشاره کرد.
نام اختلال شخصیت خودشیفته یا نارسیستیک، ازیک افسانه یونانی گرفته شده است. طبق افسانه، جوانی به نام نارسیوس تصویر خود را در آب می بیند و عاشق آن می شود. فرد مبتلا به اختلال شخصیت خود شیفته هم مانند نارسیوس از خودش تصویری ایده آل و غیر واقعی ساخته است و عاشق آن است. شاید متعجب شوید که این می تواند ناشی از فقدان اعتماد به نفس و احساس نا امنی عمیقی باشد که حتی خود فرد هم از آن بی اطلاع است.
اختلال شخصیت خودشیفته یکی از انواع مختلف اختلالات شخصیت است. نوعی اختلال روانی که در آن فرد دارای حس خود بزرگ بینی است. توجه و تحسین بیش از حد نسبت به خود دارد. همدلی اشبا دیگران ضعیف است و دارای روابط آشفته ای است. این افراد دارای اعتماد به نفس کاذبی هستند که در زیر نقاب اعتماد به نفس بالا، عزت نفسی شکننده نهفته است که در برابر کوچکترین انتقادی آسیب پذیر هستند.
این افراد همیشه خواهان تعریف و تمجید دیگران از خود هستند و اگر از آن ها تعریف و تمجید نشود، ناراحت و ناراضی می شوند. دیگران شاید آن ها را افرادی مغرور و لوس بدانند و احساس خوبی از بودن در کنارشان نداشته باشند.
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
97 لایک