وقتی به تاریخچه کیک نگاه کنیم میبینیم که اولین کیک جهان به روش مدرن در سال ۱۷۲۷ میلادی توی یک کتاب آشپزی دستور کیکی بوده که تنها از تخم مرغ برای پف دادن به کیک استفاده شده.
پختن نون قبل از پختن کیک وجود داشته اما برای پختن نون از مخمر استفاده میشده. تو اون زمان این نکته رو کشف کردن که اگر تخم مرغ رو به مقدار زیاد توی کیک استفاده کنن دیگه نیازی به مخمر ندارن.
تو دوران روم و یونان باستان بود که پخت کیک پیشرفت کرد.
تو تاریخچه کیک اومده که بعد از اینکه “کریستف کلمب” آمریکا رو کشف کرد به منابع بیشتر کاکائو و شکر رسیدن و همین باعث پیشرفتشون شد تا اینکه کم کم کیک تولد به حالت امروزی در اومد.
نکته دیگه ای که تو کیفیت کیک تاثیر زیادی گذاشت پیشرفت تو صنعت اجاق های غذاپزی بود.
در سال ۱۷۸۰ که اجاق های فر دار تولید شدند باعث درست کردن کیک های سبک تر شد.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
11 لایک
بچه ها میخوام یه تست بسازم از خاطرات و سوتی های سم شما پس لطفا توی یکی از پستام کامنت کن.
درضمن هرکی شرکت کنه ۱۰ امتیاز میدم+اینکه توی اون اسی که مربوط به اونه نام کاربریش رو مینویسم✨
ادمین پین؟
ناراحت شدی پاک کن
بک میدم
تو یه آدمی که خواب میبینی پروانه ای، یا یه پروانه ای که خواب میبینی آدمی؟
🗿💔
🤨؟