16 اسلاید پست توسط: ✨𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪✨ انتشار: 1 سال پیش 308 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
چگونه آدم هاى دروغگو را بشناسيم?
همه ى ماها هداقل يـكـ بار دروغ گفته ايم.
دروغ گفتن هميشه كارى بدى نيست
زيرا بعضى اوقات ما مجبوريم دروغ بگوييم. البته اگر زياد دروغ بگوييم اثلاً كار خوبى نيست.
من الان نمى گويم كه دروغ گفتن كار مناسبى است نه اصلاً!!!
فقط مى گويم كه بعضى اوقات دروغ گفتن بد نيست.
به آدم هايى كه همش در حال دروغ گفتن هستند آدم هاى (دروغـگـو)
مى گويند.
من الان مى خواهم توى اين پست به شما بگويم كه چگونه آدم هاى دروغگو را بشناسيد.
نـكتـه اول: دروغـگوهـا جزئیات زیادی درباره یکـ موضوع ارائه می کنند
شاید پیش خودتان فکر کنید که یک حرف دروغ جزئیات خاصی ندارد؛ اما گاهی اوقات قضیه کاملا برعکس است. معمولا افراد دروغگو در پاسخ به سوالی که از آنها پرسیده می شود یک داستان طولانی با جزئیات و توضیحات زیاد تعریف می کنند.
نكـتـه ى دوم: وقتی از آنها سوال می پرسید بشدت حالت دفاعی می گیرند
اگر شما یک فرد دروغگو را به چالش بکشید، اغلب اوقات آن شخص حالت دفاعی میگیرد و آزرده خاطر می شود. براى مثال ممکن است با این جملات روبرو شوید (باورم نمیشه تو داری از من این سوالو میپرسی؟") این تکنیک بسیار موثر است چون فرد دروغگو با سرزنش کردن شما تقصیر را گردن شما می اندازد و باعث می شود احساسات خودتان را زیر سوال ببرید و آن شخص را بی گناه تلقی کنید.
نكـتـه ى سوم: دروغگوها موقع دروغ گفتن صورتشان را می خارانند.
دلتان می خواهد فرد دروغگو را تشخیص بدهید?خیلی خب ممکن است یک دروغگو موقع حرف زدن صورتش را بخاراند. وقتی کسی در حالت عصبی دروغ می گوید، جریان خون بیشتری به صورتش راه پیدا میکند و همین مساله باعث میشود احساس خارش خفیفی در صورتش ایجاد شود. در این شرایط بینی و یا سایر قسمتهای صورت ممکن است دچار خارش شوند و فرد مجبور به خاراندن صورتش شود. بنابراین دفعه بعد که شک کردید ممکن است شخص مقابلتان در حال دروغ گفتن به شما باشد به این مورد هم توجه کنید.
نكـتـه ى چهارم: افراد دروغگو هنگام صحبت کردن جلوی دهانشان را می گیرند.
افراد دروغگو ممکن است گاهی اوقات موقع حرف زدن جلوی دهانشان را بگیرند چون حرفهای واقعی نمی زنند. این کار در واقع یک ابزار روانشناختی محسوب می شود. با این کار آنها احساس میکنند دروغ نمی گویند چون کسی دهانشان را نمی بیند. طبق گفته کارشناسان برخی افراد موقع گفتن حرف هایی که حقیقت ندارند دنبال پنهان کردن یا پوشاندن دهانشان هستند تا با حرف هایشان روبرو نشوند یا کلماتشان را نرم تر کنند.
نكـتـه ى پنجم: دروغگوها زیاد حرکت نمی کنند با اینکه خیلی از دروغگوها موقع دروغ گفتن حرکات عصبی از خودشان نشان می دهند، اما گاهی اوقات بی حرکتی هم میتواند نشانه ای از دروغگویی باشد. طبق گفته پتی ،وود، متخصص زبان ،بدن دروغگوهای با تجربه تلاش می کنند تا روی حرکات بدنشان موقع صحبت کردن کنترل داشته باشند؛ اما این روند در واقع نشان میدهد که آنها سعی در پنهان کردن چیزی دارند. وود میگوید " اگر کسی موقع صحبت کردن با شما زیاد حرکت نمی کرد و خیلی سفت و سخت و بی حرکت بود می توانید شک کنید که او دروغگوست. ضمنا خودتان هم موقع صحبت کردن حرکات طبیعی بدنتان را حفظ کنید تا دروغگو به نظر نرسید.
نكـتـه ى ششم: دروغگوها تماس چشمی برقرار نمی کنند.
یکی دیگر از نشانه های یک فرد دروغگو عدم برقراری تماس و ارتباط چشمی با شما به خاطر احساس شرم است.
اگر مشغول صحبت با کسی هستید و متوجه شده اید او به هر جایی به جز چشم های شما نگاه کند یا از نگاه مستقیم به شما می کند احتمالا با یک فرد دروغگو سر و کار خودداری می دارید!"
نكـتـه ى هفتم: دروغگوها پر هیاهو هستند.
درست مثل همان موردی که گفتیم دروغگوها حرفهایشان را با جزئیات بیان میکنند. اینجا هم باید اشاره کنیم که فرد دروغگو معمولا پر هیاهوست حرف های بی ربطی میزند یا کلی طول می کشد تا سر اصل مطلب برود. بروس هورویتس استخدام کننده و مشاور شغلی که از مهارت های تشخیص دروغگوها در مصاحبه های شغلی خود استفاده کند می می گوید: "اگر فردی موقع جواب دادن به سوال بیش از حد صحبت ،کند، نشانه این است که یک جای کارش می لنگد".
نكـتـه ى هشتم: آنها جوابهای متفاوتی می دهند.
با اینکه بعضی از دروغگوها سعی میکنند مثل یک ربات هر بار همان حرفهای قبلی شان را در خصوص یک مساله تکرار کنند؛ اما در خیلی از موارد پاسخ آنها ثانیه به ثانیه فرق میکند و هر بار یک جواب جدید و متناقضی می دهند. اغلب اوقات یک فرد دروغگو در مورد بسیاری از مسائل صادق نیست و نمیتواند داستانی که تعریف میکند را بدون تناقض جلو ببرد. در حقیقت یک دروغ منجر به گفتن دروغ دیگری برای پوشاندن دروغ قبلی می شود. اگر از یک دروغگو سوالی بپرسید ممکن است هر بار جوابهای کاملا متناقض و جدیدی دریافت کنید.
نكـتـه ى نهم: آنها بیش از حد اعتماد به نفس دارند صرف نظر از اینکه شما چه سوالی از طرف مقابلتان می پرسید، داشتن اعتماد به نفس بیش از حد و پاسخ های بدون شک و تردید میتواند نشانه از دروغگویی باشد. احتمالا برای شما هم پیش آمده که برای خرید به جایی رفته باشید و فروشنده مدام و با اعتماد به نفس زیاد از اجناسش تعریف و تمجید می.کند اگر این اعتماد بنفس بیش از حد باعث ایجاد احساس ناخوشایندی در شما شد ممکن است رد یک دروغگو را زده باشید.
نكـتـه ى دهم: دروغگوها رفتار سردی دارند.
معمولا وقتی با کسی راحت باشیم و بخواهیم حرف های صادقانه ای بزنیم رفتار صمیمی و گرمی از خودمان نشان می دهیم. دروغگوها معمولا احساس راحتی چندانی ندارند برای همین رفتار دوستانهای بروز نمی دهند. البته دروغ گفتن به دوستان و افراد نزدیک راحت تر است معمولا در چنین شرایطی فرد کمتر سرد به نظر می رسد و کناره گیری کردنش زیاد مشخص نیست.
نكـتـه ى يازدهم: آنها به سمت راست نگاه می کنند.
کالوم کبرن کارشناس مذاکرات جهانی و مربی مذاکرات . این خصوص میگوید اگر به صادق نبودن کسی شک دارید در مواقعی که حقیقت را میگوید به چشم هایش نگاه کنید. الگوی نگاه کردن فرد موقع دروغ گفتن تغییر اگر بدانید وقتی او حقیقت را می گوید کند؛ می پس چشم هایش چه واکنشی دارند میتوانید دروغ گفتنش را تشخیص بدهید. به گفته ،کبرن به طور کلی ما وقتی سعی می کنیم چیزی را به یاد بیاوریم به سمت چپ و وقتی می خواهیم چیز جدیدی خلق کنیم یعنی دروغ بسازیم به سمت راست نگاه می کنیم.
نكـتـه ى دوازدهم: دروغگوها حرف و عملشان یکی نیست.
وقتی رفتار غیر کلامی شخص با گفته های او مطابقت نداشته باشد به احتمال زیاد با یک دروغگو سر و کار دارید مثلا کارمندی را تصور کنید که از او خواسته اید خدماتی را برایتان انجام .بدهد این فرد در حالی که لبخندی ساختگی به لب دارد به شما می گوید: بله ما این کار را برایتان میکنیم یا سرش را تکان میدهد به طور کلی وقتی کلمات گفته شده با ارتباط غیر کلامی فرد همخوانی نداشته باشد ما به ارتباط غیر کلامی توجه میکنیم تا حقیقت را بفهمیم در واقع همه چیز از زبان بدن مشخص می شود.
نكـتـه ى سيزدهم: آنها سوالات شما را تکرار مى کنند.
دروغ گفتن از نظر ذهنی کار سختی محسوب می شود؛ به این معنی که دروغگوها برای پیدا کردن جواب به زمان نیاز دارند. یکی از بهترین راهها برای ایجاد وقفه و زمان تکرار کردن سوالات طرف مقابل .است وقتی کسی سوالی که شما از او پرسیده اید را تکرار میکند یعنی در حال دروغ گفتن به شماست در واقع او با این کار چند ثانیه بیشتر زمان میخرد تا بتواند به شما جواب بدهد.
نكـتـه ى چهاردهم: دروغگوها مرتب گلویشان را صاف کنند. یا آب دهانشان را قورت می دهند.
در کتاب جاسوسی دروغ به این نکته اشاره می شود که ممکن است فرد دروغگو قبل از جواب دادن به شما گلویش را صاف کند یا آب دهانش را قورت بدهد. اگر متوجه چنین رفتارهایی از طرف مقابلتان شدید باید بدانید که این یک مشکل بالقوه است چون از نظر فیزیولوژیکی افزایش اضطراب ناشی از دروغ گفتن باعث ناراحتی یا خشکی دهان و گلو می شود.
نكـتـه ى پانزدهم: نها سعی می كنند گفتگو را تغییر بدهند.
مسير دروغ گفتن اغلب اوقات احساس بدی در افراد ایجاد می کند؛ حتی اگر میلیونها بار این کار انجام داده باشند. برای همین معمولا فرد دروغگو سعی می کند به هر قیمتی که شده گفتگو را تغییر بدهد. مثلا اگر از همسرتان بپرسید که آیا او از کارت شما برداشت کرده مسیر ممکن است بگوید البته" که نه، راستی هنوز رژیم هستی؟" در چنین شرایطی بهتر است شک کنید که او دروغ می گوید.
16 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
21 لایک
تولدت مبارک:)🎂🥳🫠
مرسیییییییی عزیزم💕✨
هی:)
تولدت مبارک 🍓
با آرزوی بهترین ها 🥲💗
مرسییییییی عزیزم✨
تولدت مبارک
امیدوارم به تک تک آرزو هایت برسی❤️🧡✨
مرسییییییی عزیزم💕
خواهشش
HBD to you beautiful girl🌿🤍
𝓣𝓱𝓪𝓷𝓴 𝔂𝓸𝓾 ♡✰
تستچى 15 نكته براى شـناخـت آدم هـاى دروغگو را لايكـ كرد
(: (: (: