درود، در این پست تاریخچه قیمه و قدمت این غذای معروف ایرانی را خواهیم دید.
خورش قیمه از غذاهای آشپزی ایرانی است. این خورش در میان ایرانی ها و عراقیها غذایی پرطرفدار است و برای پخت آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز، سیب زمینی به همراه لیموی خشک (لیمو عمانی) به عنوان طعم دهنده استفاده میشود.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
12 لایک
لایک جدید
تستچی تاریخچه قیمه را لایک کرد.
________________
🥺😍
گرسنم شد لعنتی
😂🚶♀️
ناظر تستت یودم🌝
ممنون که منتشرش کردی❤