
خلاصه ای از زندگی یوسین بلت

یوسِین بولت (Usain Bolt) دوندهٔ جامائیکایی دو سرعت و سریعترین انسان جهان است. او رکورددار کنونی و قهرمان المپیک دو ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر دنیاست و به همراه همتیمیهای جامائیکاییاش رکورد دو ۴ در ۱۰۰ متر امدادی جهان را در نیز اختیار دارد. بولت نخستین دوندهٔ سرعتی است که نُه مدال طلای المپیک را کسب کرده و از سال ۱۹۷۷، که ثبت اتوماتیک زمان دو اجباری شد، تا کنون، نخستین شخصی است که بهطور همزمان رکورد دو ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر را در اختیار دارد.

بولت، نخستین بار رکورد دو ۱۰۰ متر را در ۳۱ مهٔ ۲۰۰۸ در مسابقات جایزه بزرگ ریباک در نیویورک به ۹ ثانیه و ۷۲ صدم ثانیه کاهش داد، که دو صدم ثانیه بهتر از رکورد هموطنش آسافا پاول بود. بولت در المپیک پکن توانست سه مدال طلا کسب کند و همزمان رکورد دنیا و المپیک را در سه مادهٔ دو ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر و ۴ در ۱۰۰ متر امدادی، بشکند. او در المپیک پکن توانست رکورد دنیا را در ماده ۱۰۰ متر به ۹٫۶۹ ثانیه ترقی دهد. او همچنین موفق شد در ماده ۲۰۰ متر، رکورد ۱۲ ساله مایکل جانسون به میزان ۱۹٫۳۲ ثانیه را شکسته، ۲۰۰ متر را در ۱۹٫۳۰ ثانیه بدود. او در رقابت چهار در صد متر المپیک ۲۰۰۸ هم، به عنوان سومین دوندهٔ تیم ملی جامائیکا دوید و با رساندن چوب به آسافا پاول، به همراه سه هموطن خود رکورد خارقالعادهٔ ۳۷٫۴۰ متعلق به تیم ملی آمریکا را به میزان ۳۰ صدم ثانیه بهبود بخشیده، به ۳۷٫۱۰ ثانیه رساندند. به این ترتیب، بولت با سه مدال طلا، سه رکورد المپیک و سه رکورد جهان از چین به جامائیکا بازگشت.

او در قهرمانی جهانی برلین ۲۰۰۹ مجدداً رکورد دو ۱۰۰ متر و ۲۰۰ جهان را بهترتیب به ۹٫۵۸ ثانیه و ۱۹٫۱۹ ثانیه کاهش داد. او در المپیک ۲۰۱۲ لندن هم سه مدال طلای خود را در این سه ماده تکرار کرد و ۱۰۰ متر را ظرف ۹ ثانیه و ۶۳ صدم ثانیه طی کرده و رکورد المپیک را ۶ صدم ثانیه بهبود بخشید. بولت در رقابتهای جهانی ۲۰۱۵ پکن همچون دوره گذشته در سه ماده صاحب گردن آویز طلا شد. در دو ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر به ترتیب بازمانهای ۹٫۷۹ ثانیه و ۱۹٫۵۵ ثانیه به مدال طلا دست یافت و در دوی ۴ در ۱۰۰ متر امدادی به همراه آسافا پاول، نستا کارتر و نیکل آشمید با رکورد ۳۷٫۳۶ ثانیه زودتر از سایر تیمها از خط پایان عبور کرد و مدال طلا را به خود اختصاص داد. او این قهرمانیها را در سن ۲۹ سالگی بهدست آورد.

"نام کامل:یوسین سنت لئو بولت"لقب:صاعقه "ملیت: جامائیکا 🇯🇲"زادروز: ۲۱ اوت ۱۹۸۶"زادگاه:شروود کانتنت،جامائیکا "محل اقامت:کینگستون، جامائیکا "قد:۱۹۵"
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
هرکی تازه وارده یا امتیاز کم داره بهم بگه بهش امتیاز بدم بعد فرند شیم ✨🍻
عالی بود لایک شد.
من یک تست به نام (تئوریجهانکامپیوتری) ساختم ولی الان چندوقته توی بررسیه و منتشر نشده اگه ناظرید و تستمو دیدید لطفا منتشر کنید
تازه وارد تستچی🦦☘
با پیژامه مشکی بیا تو و راحت باش🦦☘
اینجا موسیقی کلاسیک پخش میشه با من همراه میشی🦦☘
از همه چی فعالیت میشه🦦☘
مایل به پین؟
اگه هم میخوای پاک کن🦦☘
ووواووو،
وووووووو
خب چرا نگفتی چند کیلومتر در ساعت میره من زدم انسان چقدر شد 18 ولی این بابا 34 کیلومتر اندازه یه سگ میدوئه
ببخشید مغز من تا اونجا قد نمیداد
خودتو دست کم نگیر
واقعا هنر میخواد
بعضی وقتا حس میکنم اینا واقعا فرازمینین
یه چی...آممم میدونم خیلی رومخ و احمقانس ک یهویی بیوفتم وسط و این رو از یه نفر بخوام ک دفعه اولمه اکشو توی تستچی میبینم ولییییی اتفاقی توی یکی از تستا چند تا از کامنتاتو دیدم و فک کنم خیلی دلم میخواد باهات دوست بشم البته اگ خودتم میخوای اوم؟
کدوم تست؟
و احمقانه نیست دوستی های خوب از یه چیز کوچیک ساده شروع میشه
درمورد بازی های ترسناک بود..ممنونم ازت
ایول ب ولش وبلی ب وولش🤣
وقتی این سوال به زهنم رسید که کی سریع ترینه رفت سرچ کردم و به بولت رسیدم از سرعتش همین شعر رد خوندم!
ووواااووو هممزادمو پیدا کردم 🤣