13 اسلاید پست توسط: روح تست انتشار: 1 سال پیش 34 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
چند چیز که نشان میدهد تو باهوش هستی
افراد باهوش خودشان را همه چیزدان تصور نمی کنند
یکی از واضح ترین نشانه های یک شخص باهوش این است که خودش می داند که قرار نیست همه چیز را بداند. شخصی که در واقع باهوش است می پذیرد که همیشه چیزهای بیشتری برای یادگیری وجود دارد و او هنوز خیلی چیزها را نمی داند.
به طور کلی ممکن است یک فرد باهوش نسبت به افراد معمولی، اطلاعات بیشتری در زمینه های مختلف داشته باشد؛ اما آنها نیازی به نشان دادن این مساله نمی بینند. چون فرد باهوش معمولا متواضع و فروتن است و می داند که حتی با وجود این اطلاعات زیاد، باز هم جا برای یادگیری بیشتر هست؛ بنابراین هیچ وقت خودش را همه چیزدان نمی داند.
آنها بی نظم و انضباط هستند
اینکه فکر کنیم یک فرد باهوش به خاطر هوشی که دارد حتما باید منظم و مرتب باشد اشتباه است! اتفاقا وقتی حرف از نظم و ترتیب در کارها یا مدیریت و سازماندهی وقت می شود، افراد باهوش ممکن است فاجعه بار ظاهر شوند!
مثلا ممکن است اتاق خواب یا اتاق مطالعه شان همیشه به ریخته باشد یا به نظر برسد به جای اینکه روی یک کار منطقی متمرکز شوند، مدام از این شاخه به آن شاخه بپرند. هنوز کاملا مشخص نیست که بی نظمی و هوش چه ارتباطی می توانند داشته باشند؛ ولی ممکن است یک فرد باهوش به شما بگوید که چون زیاد راجع به مسائل مختلف فکر می کند، وقتی برای نگرانی درباره نظم و ترتیب و درست کردن بهم ریختگی ها ندارد.
علاوه بر این نظریه ای هم وجود دارد که طبق آن گفته می شود فضاهای نامنظم می توانند به افزایش خلاقیت کمک کنند و کلید ایده های جدید و ابتکاری را در ذهن افراد باهوش بزنند.
علاوه بر این، محدویت های زمانی هم می توانند برای افراد باهوش آزار دهنده به نظر برسد؛ بنابراین آنها ترجیح می دهند برنامه شان را باز نگه دارند تا اینکه بخواهند خودشان را در چارچوب برنامه ریزی های زمانی قرار بدهند و برای کارهای مختلف زمان مشخص تعیین کنند.
باهوش ها از اشتباهاتشان درس می گیرند و ادامه می دهند
باهوش ها می دانند که همیشه ممکن است دچار اشتباه شوند؛ اما اشتباه کردن هیچ مشکلی ندارد. آنها اشتباهاتی که مرتکب می شوند را تجزیه و تحلیل می کنند، از آنها درس می گیرند و اجازه نمی دهند این اشتباهات سد راهشان شوند؛ بلکه برای ادامه مسیر از آنها استفاده می کنند.
آنها می توانند چطور با شرایط موجود خودشان را وفق بدهند
باهوش ها می دانند که برای موفق شدن در زندگی، باید انعطاف پذیر و سازگار باشند. اگر کسی منعطف نباشد نمی تواند چالش های جدید زندگی را بپذیرد و با آنها دست و پنجه نرم کنند؛ ولی افراد باهوش در هر شرایطی که باشند؛ چه محیط کار و چه محیط زندگی شخصی خوب عمل می کنند. آنها به جای شکایت از تغییرات، به این فکر می کنند که چطور می توانند به بهترین شکل خودشان را به بهترین شکل با موقعیت جدید سازگار کنند.
باهوش ها همیشه کنجکاو هستند
برخی از بزرگترین اکتشافات دنیا نتیجه کنجکاوی افراد باهوش هستند چون این افراد همیشه دنبال جواب هستند. آنها شیفته جزئیاتی هستند که از نظر دیگران خیلی ناچیز به نظر می رسند.
باهوش ها همیشه دنبال کشف چیزهای جدید و تجربه های نو هستند. مشخص شده که کودکان کنجکاو، نسبت به بچه هایی که درباره چیزی کنجکاوی نمی کنند و چیزی را زیر سوال نمی برند باهوش ترند.
افراد باهوش زندگی را یک درس طولانی می دانند
باهوش ها می دانند که بعد از هر اتفاقی، یک اتفاق جدید و تازه در راه است و یادگیری هیچ وقت متوقف نمی شوند. آنها می دانند که فارغ التحصیل شدن پایان کار نیست، بلکه آغاز یک راه جدید است. کسانی که باهوشند به زندگی به چشم یک تجربه طولانی مدت نگاه می کنند و دوست دارند اطلاعات بیشتری درباره هر چیزی کسب کنند.
آنها ذهن بازی دارند
این واقعیت که افراد باهوش خودشان را همه چیزدان تصور نمی کنند باعث می شود هیچ وقت ذهنشان را در برابر ایده های جدید نبندند و همیشه مایل به یادگیری از دیگران باشند.
باهوش ها روی اعتقادات و افکار خودشان پافشاری نمی کنند و تعصب به خرج نمی دهند. آنها همیشه به نظرات و استدلال های بقیه گوش می دهند و منعطف هستند. اغلب اوقات افراد باهوش روی یک موضوع تمرکز می کنند و تا زمانی که شواهد و استدلال های کافی در اختیارشان قرار نگیرد از آن دست نمی کشند.
علاوه بر این، اشخاص باهوش فقط به گفته های دیگران بسنده نمی کنند، بلکه گاهی اوقات ممکن است قبل از اینکه چیزی را به عنوان یک واقعیت قبول کنند، مسافت های طولانی را طی کنند تا به اصل و واقعیت یک موضوع پی ببرند.
از طرف دیگر باهوش ها از مخالفت دیگران با افکار و نظرات خودشان نمی ترسند. آنها از تفاوت های بین افکار و عقاید استقبال می کنند و می دانند که هر کسی به خاطر نژاد، هویت جنسی و یا هر دلیل دیگری، نظرات خودش را دارد.
باهوش ها شوخ طبع و خنده رو هستند
شاید افراد باهوش از آن دسته آدم هایی نباشند که در مهمانی ها همه را دور خودشان جمع کنند؛ اما آنها هم شوخ طبعی های مخصوص خودشان را دارند. آنها همیشه به شیوه خلاقانه ای از کلمات و جملات استفاده می کنند و صحبت کردن با آنها واقعا خوشایند است و کلی شما را می خنداند.
افراد باهوش خویشتن دار هستند
باهوش ها بیشتر از افراد عادی روی خودشان و رفتارهایشان کنترل دارند. همه ما می دانیم که مواد سمی، برخی غذاها و داروها برای انسان ها مضرند؛ ولی باهوش ها می دانند که علاوه بر این موارد، برخی رفتارها هم به دیگران آسیب می زند. آنها نه تنها این رفتارها را می شناسند بلکه جلوی بروز آنها را هم می گیرند و روی خودشان کنترل دارند.
آنها با تنها بودن مشکلی ندارند
ممکن است گاهی اوقات افراد باهوش ترجیح بدهند که تنها باشند تا اینکه وقتشان را صرف معاشرت با دیگران کنند. این اتفاق به این معنا نیست که آنها ضد اجتماعی اند؛ بلکه با تنها ماندن مشکلی ندارند و اغلب وقتی تنها می شوند به افکار و ایده هایشان فکر می کنند.
افراد باهوش ریسک های حساب شده را می پذیرند
کسی که باهوش است به احتمال زیاد ریسک پذیر هم هست ولی در عین حال همه جوانب را هم بررسی می کند. مثلا باهوش ها هیچ وقت همه سرمایه شان را در یک پروژه نسنجیده قرار نمی دهند و از قبل همه چیز را بررسی و محاسبه می کنند.
آنها برای ارزیابی اینکه آیا این ریسک واقعا ارزشش را دارد یا نه وقت صرف می کنند و بعد از بررسی همه ابعاد و جوانب، ریسک انجام یک کار را می پذیرند.
آنها به شانس اعتقاد ندارند
افراد باهوش می دانند که کار جهان بر پایه شانس و اقبال نیست. آنها این را قبول دارند که شانس می تواند باعث پیشرفت ما در زندگی مان شود؛ اما وقتی فرد موفقی را می بینند پیش خودشان این باور را دارند که آنها سخت تلاش کرده اند و همه چیز روی شانس نبوده است. باهوش ها معتقدند هر کسی با نوع عملکرد و تصمیمات خودش شانس خودش را ایجاد می کند.
باهوش ها در کارهایشان تعلل به خرج می دهند
به تعویق انداختن کارها همیشه نشانه هوش نیست، چون خیلی ها از روی تنبلی و بی انگیزگی کارهایشان را عقب می اندازند؛ اما بر خلاف تصور بقیه، باهوش ها عمدا در کارهایشان تعلل به خرج می دهند. شاید یکی از دلایل این مساله این باشد که آنها می دانند وقتی تحت فشار قرار بگیرند و زمان کمی داشته باشند بهتر کارشان را انجام می دهند.
گاهی اوقات هم دلیل تعلل و این پا و آن پا کردن افراد باهوش این است که فعالیت مورد نظر به اندازه کافی برایشان جالب و جذاب نیست. از نظر باهوش ها تاخیر همیشه نشانه اتلاف وقت نیست، بلکه این کار زمان بیشتری برای ایده پردازی و تفکر به آنها می دهد.
13 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
2 لایک
اوه😶چقد مفید بود🌻👌🏻🥰