خب..ریلنیممآواستولیترجیحمیدمهانیصدامکنن..بهمن16سالممیشه.. بهمنماهیوɪɴxᴘعم؛ ؛ و .. کراشمن؛ بستیندارمتوتستچی..قبلاداشتم. آرمیاصیلموبطرزصگیایهوپلاور..کهسرشحرفاییمثل:"کیازجیهوپخوششمیاد!"و"بقیهاعضابهترنبودن؟!"روزیادشنیدم؛ معتادانیمهمایهیروآکادمیا؛ حقیقتامدلدخترجیهوپشیعم.. شیپرم«هوپمینشیپاصلیمه،نامجین,ویکوک,ویمین,تهگیهمشیپمیکنم» بایسسابقمجیمینیهوجدیداعلاقمدارهبهشبرمیگردهمیتینتینینینی هدفمدراوردناشکآرمیاستحیحی آدمکرموییم؛میشینمهرچیچیزغمگینهازبایسمنگاهمیکنمعرمیزنمودرعینحالازاینبیماریروانیلذتمیبرمراره؛ ازمردنکرکترموردعلاقملذتمیبرم؛ ازگریهکردنلذتمیبرمولیگریمنمیاد. طرفداروومنلایففریدامهستم.. شوتوایزگاد. سوودتسمی))
لینک کوتاه
توجه!
محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.
آوا کجایی ಥ~ಥ
های روالی¿فرند¿
آرینا هصدم 13سالمح:)
هوپمینونامجینشیپرموبایسقبلیمجیمینیه؛
--
همزاد؟!
شاید؟!
یکیازدختر جیمین میپرسه چجوری اینقد دوست دارن.. دختر جیمین میگه کسی دوسم نداره. بد میگه نازی هس .. نازی میکه اون منو دوس نداررههه
خببب وددفففف.. فازامازا
ولشونکنبچنتازهدارننوجوونمیشنهورموناینوجوونیشونوولمیخورن..
ودففف خببب ..
دارمدیونهمیشم..بویدروغمثابفا.ظلابازبلاگزدهبالا..وچصنالههاینازیتمومیندارهه
بلاگوبویدروغوتعفنگندبرداشته..امیدوارمزودتراینبچهبازیاتمومشه..
توجنگلبزرگشدم؟!اوکیباشهمنطقیه:|
هااامیدونیکهتارزانه..
تازهههمیدونستیازنسلالساوشاهزادهفیلیپه؟😐😍
حاضرمدهصفحهریاضیحلکنم..ولینیاموبا همچینچیزاییروبهروشم.
حقحقحق
درونگرا شده ی منی