لینک کوتاه

توجه!

محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.

  • جهت اطلاع از قوانین و شرایط استفاده از سایت تستچی اینجا را ببینید.
  • اگر محتوای این صفحه را نامناسب یا مغایر با قوانین کشور تلقی می نمایید می توانید آن را گزارش کنید.
نظرات بازدیدکنندگان (661)
  • imageHelma سازنده
    فندوم سویا تا ابد🛐🛐♾️❤️

    به اکانتم خاطره و میم و جک هایی که دارید رو بفرستید 💞🧚‍♀️

  • imageTina
    مشغول، مثل همیشه!

    سلام
    سال نو پیشاپیش مبارک 🤍🌹

  • image🖤Blink land💗
    فن پیج بلک پینک💗

    مایل به فرند؟

  • image🖤Blink land💗
    فن پیج بلک پینک💗

    این جا دقیقا چیکار میکنین😊😁

  • image🖤Blink land💗
    فن پیج بلک پینک💗

    سلاممممم

  • imageHelma سازنده
    فندوم سویا تا ابد🛐🛐♾️❤️

    و بزارید فریزر حدودا یک ساعت نیم و بعد خارجش کنیدددد
    و تاداااااا شما یک ژله بستنی فوق خوشمزه داریدددد

  • imageHelma سازنده
    فندوم سویا تا ابد🛐🛐♾️❤️

    بعدش که قشنگ سفت شد میاریم با چاقو خورد میکنیم اونم هرجوری که دوست داشتیم بعدش مخلوط ژله آلورا با بستنی لیوانی رو اضافه میکنیم

  • imageHelma سازنده
    فندوم سویا تا ابد🛐🛐♾️❤️

    بعدش بقیه ژله ها رو توی ظرف های هم اندازه میریزیم و میزاریم فريزر

  • imageHelma سازنده
    فندوم سویا تا ابد🛐🛐♾️❤️

    بعدش ژله آلورا رو با بستنی وانیلی مون ترکیب میکنیم

  • imageHelma سازنده
    فندوم سویا تا ابد🛐🛐♾️❤️

    خب بعد از حدودا یک ساعت میزاریم روی حرارت غیر مستقیم

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید.