انتشار: 1 سال پیش تعداد رأی‌ها: 17
:)
لینک کوتاه

توجه!

محتوای این بخش توسط کاربران تولید می‌شود. پیش از انتشار، محتوا به‌صورت سیستمی یا توسط ناظرین بررسی می‌شود، با این حال این بررسی به منزله تضمین کامل صحت، مشروعیت یا عدم تخلف محتوا نیست.
مسئولیت نهایی مطالب منتشرشده بر عهده کاربر تولیدکننده آن است. در صورت دریافت گزارش یا احراز تخلف، محتوا اصلاح یا حذف خواهد شد.

نظرات بازدیدکنندگان (42)
  • افرادی که عمیقا یکدیگر را دوست دارند، هنگام دوری از هم با یکدیگر دعوا می‌کنند و حس می‌کنند از هم ناراحتند، اما موقعی که کنار هم هستند آن احساسات از بین می‌رود و انگار هیچ اتفاقی بین آن ها رخ نداده. به این احساس عشق و وابستگی واقعی می‌گویند که از بین نمی‌رود.

  • @Raha
    چرا؟
    ______
    طولانیهح

    • خب منم وقت دارم... میخوای بیای پیوی؟

  • @Raha
    خوبی؟
    ______
    ناح

  • دلتنگ دیان و ویام

  • از احوالم اگر بپرسی باید به تو بگویم این ایام مدام غمم را با غم‌های بزرگ‌تر عوض می‌کنم تا خیلی هم اسیر تکرار نباشم.

  • وقتی کسی را از دست می‌دهید، دلتان برای خاطرات عجیبش تنگ می‌شود.

    • میدونی چرا اینجارو نگه داشتم؟ که یادت بمونه همیشه پیش من یه مکان امنی هست که اگه گم شدی یا اگه خواستی برگردی بهش پناه بیاری:)

  • چه قشنگه اینجا

  • من با یقین کافر، جهان با شک مسلمان.

  • اون که رفته اگه برگرده دوباره میره.

  • وای این کلمه هه چی بود چرا نمیادش یادم

برای مشاهده و ثبت نظر لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید.