لینک کوتاه

توجه!

محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.

  • جهت اطلاع از قوانین و شرایط استفاده از سایت تستچی اینجا را ببینید.
  • اگر محتوای این صفحه را نامناسب یا مغایر با قوانین کشور تلقی می نمایید می توانید آن را گزارش کنید.
نظرات بازدیدکنندگان (77)
  • image𝗁𝖾𝗅𝖾𝗇𝖺
    🎶𝗉𝗋1𝗇𝖼𝖾𝗌𝗌

    منو یادته؟ 🥲

    • درود،متاسفم.
      خیلی وقته تستچی نیومده بودم

      راستش نه.
      ببخشید.

  • imageنیلوفر
    خرده های قلبم برای تو:)

    بینظیر بود

  • گود ✨

  • تستم رو بررسی کردی؟

  • imageᥲᥒᥲrᥲᥒs
    ❌ اکانت در حال حذف به درخواست کاربر

    ناظری درست میگم؟
    میتونی پست وایب بچه های ویلن و یو.ای رو منتشر کنی؟
    امتیاز هم میزنم

  • imageمآهزاد؛
    چشـ꯭مانت

    بک میدی
    و اینکه عالی بود

  • imageᏞᏞᎪ
    در حال رقصیدن زیر باران

    شعرت به شدت زیباست
    من همون لحظه اشک از چشمام جاری شد
    واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
    درود بر تو

    • وای ممنونم.
      مرسی که خوندی و نظر دادی!

    • imageᏞᏞᎪ
      در حال رقصیدن زیر باران

      خواهش میکنم 🥰🥰
      مایل به فرند؟

  • imageᵐᵃʰⁱ
    به‌زیرآوارگاه‌پایکوبیست..

    شعر نو به شدت زیباست...
    همچنین چه قلم زیبایی داری، قلمت مانا.
    من یک مدتی هم نویسنده بودم، هم به عنوان ناظر، ویراستار و رصد کننده و مبلغ توی انجمنی، فعالیت می‌کردم. حقیقتا شعرها رو زیاد قبول نمی‌کردم و نثر و دلنوشته رو بیشتر قبول میکردم، ولی خب به خاطر همین دلنوشته‌ها باید بگم مرز بین نثر (دلنوشته) و شعر خیلی باریکه مخصوصا شعر نو. فرقشون فقط و فقط، میتونه خیال انگیز بودن و محسور کننده بودن شعر در برابر دلنوشته باشه. مصاریع آخر شعرت واقعا خیال انسان رو قلقلک میده.

    • imageᵐᵃʰⁱ
      به‌زیرآوارگاه‌پایکوبیست..

      خب... من همون موقع که اون مقام‌هارو داشتم به خصوص موقع نظارت و رصد، یا چت کردن با دوستام، دوستا و همکارا میگفتن تو دیگه داری زیادی سخت می‌گیری، ولی خب حیف نموندم رتبه گرفتنشون توی نقد رو ببینم اما اگه درست یادم باشه، یه بخشی از متن نقد مربوط به نگارش بود و من معمولا دونه دونه غلط‌هارو براشون میگرفتم! البته خب نصفه موندن دیگه، معلوم نیست ناظر بعدی چیکار کنه باهاشون. خب زیاد حرف زدم، اما به نظرم ارزش یه متن ادبی مساوی هست با نگارش متن و خیال نویسنده.

    • imageᵐᵃʰⁱ
      به‌زیرآوارگاه‌پایکوبیست..

      همیشه، اولی کمک‌کننده‌ی دومیه. شما شاهنامه هم بنویسی بدون رعایت اصول، ارزشی نداره در برابر یه رمان عادی و ساده که با رعایت اصول نوشته شده.
      ویراستاری یاد گرفتن خیلی خوبه؛ یه آموزش جامع برای ویراستار ها بود ولی نمیدونم هنوز بهش دسترسی دارم یا نه. اگه میخوای می‌تونم چیزایی که یاد گرفتم رو برات بفرستم.
      موفق باشی.

  • خچب بودد بنظرم
    البته من اطلاعات زیادی درباره شعر ندارم

  • imageنارنج
    𝘮𝘺 𝘥𝘦𝘢𝘳𝘦𝘴𝘵

    منم گاهی شعر و متن مینویسم

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید.