8 اسلاید پست توسط: 💀luna انتشار: 2 هفته پیش 78 مرتبه انجام شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
غذای ملی
غذای ملی به دستور غذا یا غذای خاص یک کشور، ملت یا یک منطقه گفته میشود
چلوکباب غذای ملی ایران
مسگوف (به عربی: سمچ المسکوف) یک غذای سنتی در بینالنهرین است که از ماهی کپور تهیه میشود. این غذا اغلب به عنوان غذای ملی عراق شناخته میشود.
کیمچی (هانگول: 김치) یک خوراک تخمیر شده و نمکی سنتی کرهای است که از سبزیجات و ادویهجات گوناگون و معمولاً با کاهوی چینی و ترب سفید کره ای و نوعی کلم چینی به نام بائچو (baechu) و فلفل قرمز درست میشود. کرهایها بهطور معمول و روزمره کیمچی را به عنوان غذای فرعی و مکمل (banchan) در وعدههای غذایی همراه با برنج میخورند.
قوزی (عربی: أوزي) غذایی مبتنی بر برنج و محبوب در کشورهای عربی خلیج فارس است. این غذا با گوشت بره بسیار آهسته پخته شده، آجیل بوداده و کشمش تهیه شده و برروی برنج سرو میشود. قوزی یکی از غذاهای ملی عراق است و توسط اعراب مهاجر به ترکیه وارد شدهاست
ماهی و چیپس (به انگلیسی: Fish and chips) خوراکی است که در اصل از بریتانیا میآید و یک غذای محبوب در فست فود هاست. همانطور که از نامش پیداست از فیله سرخشده ماهی و سیبزمینی سرخشده (چیپس) درست میشود. در همه فروشگاهها و رستورانهای بریتانیا به راحتی میتوان ماهی و چیپس را پیدا کرد. ماهی و چیپس غذای مشترک همه شهرهای بریتانیاست.
پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه، ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی خوراکها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکنند. همچنین خوراکهایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمیشوند. در تعریف پلو در دهخدا آمدهاست: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.
کرِپ یا کرِیپ i/kreɪp یا /krɛp/ فرانسوی: [kʁɛp] (دربارهٔ این پرونده شنیدن)) یک نوع بسیار نازک پنکیک است که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه میگردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شدهاست. با آنکه کرپ از ناحیهٔ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف میشود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از شکر گرفته تا سوزت آتشی، سرو میشود.
8 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
24 لایک
جالب بودن
عالی
ولی تست های شما فرق داره