تا آخر حتما بخون !
به طور کلی میتوان گفت در تاریخچه نودل، ترکیب مواد در غذاهای نودلی منشا ژئوفرهنگی دارد و نودل در بسیاری از فرهنگها غذای اصلی است. مثلا نودل چینی، نودل فیلیپینی، نودل اندونزیایی، نودل ژاپنی، نودل کرهای، نودل ویتنامی و نودل ایتالیایی در دنیا معروف و شناختهشده هستند.
به طور کلی این غذا را میتوان مظهر تطبیقپذیری و انعطافپذیری دانست و در واقع همین طبیعت سازگارش است که باعث شده این غذا، یک غذای مشهور جهانی شود و با نامهای مختلفی در فرهنگهای مختلف سرو شود. مثلا نودل در ویتنام به عنوان فو (pho)، چاو-چاو (chow-chow) در نپال، سِویان در هند (seviyan) و بسیاری از جایگزینها و ترکیبهای دیگر در سرتاسر جهان مصرف میشود.
در حالیکه محبوبیت نودل یک توافق عمومی پذیرفته شده است، اما همچنان منشا به وجود آمدن این غذای خوشمزه موضوعی مورد بحث است. در تاریخچه نودل مدعیان زیادی از کشورهای مختلف، خود را خالق نودل معرفی میکنند. اما در این میان دعوای اصلی بین ایتالیا و چین است. ایتالیاییها ادعا می کنند که پیشگامان این غذای گیاهی هستند، در حالی که چینیها استدلال میکنند که آنها این حس آشپزی را اختراع کردهاند.
8 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
19 لایک
عههه چرا ویژه نشدددددددددد
همین
میگه :
No No No No Na Na Na Na
آهنگرو شنیدی ؟ 😂
آره😂😂
ارزش ویژه شدن😅
یسسسس