برای آشنایی بیشتر با نودل
نودِل (به آلمانی: Nudel)[۱] یا گاهی رشته فرنگی یک غذای اصلی است[۲] که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکلهای مختلف تهیه میشود. نودل نواری نازک و بلند مرسومترین فرم نودل است، اما نودل به شکلهای بسیاری متنوعی برش میخورد که از جمله آنها میتوان به فرمهای موجی، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد. بهطور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده میشود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل بهطور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو میشود و میتوان به دلخواه انواع مواد غذایی از جمله سوسیس، انواع سبزیجات و… را به آن اضافه کرد. نودل را میتوان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانیتری و مصرف در آینده نگهداری نمود.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
10 لایک
هرکی فالوم کنه بهش ¹⁰ امتیاز+بک میدم🗿🤝🏻
تستت عالی بود میشه پین شم؟
دلم نودل میخواد😭😭
حیح منم البته خیلی وقت پیش یدونه خوردم حالم بد شد از نودل زده شدم ولی الان دوس دارم
و منی که نخوردم تا حالا😭😭
هانی تولدت مبارک
هانی؟
هوم
بده؟
مرسی لاولیم
🫂