مصرف زیاد شیرینی ممنوع
ایشان با بیان اینکه در پخت شیرینی معمولا از مارگارین ها استفاده می شود که می تواند زمینه ساز بیماری های قلبی عروقی باشد، افزود:بهتر است بیماران قلبی عروقی و دیابتی ها به مقدار محدود شیرینی و تنقلات نوروزی را مصرف کنند.
وی در مورد مبتلایان به دیابت نیز اظهار کرد:مصرف شیرینی سبب تحریک پانکراس به ترشح انسولین می شود که در اثر افزایش ترشح انسولین، سندرم متابولیک، بیماری های قلبی عروقی، چربی خون و فشارخون بالا بروز می کند.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
17 لایک
دنیاییجدیداماباادمایقدیمی🔈اینجااسمشکتپرسنه،درستههمونکتپرسنقدیمی⭐️😭برایورود100امتیازبگیر😉وبرایتولدت1000امتیاز🎉و،اگهقبلاعضوبودی200امتیازمیگیری👍🏻برایمناسبتهایکوچیکمونهم15امتیازبههمهمیدیم😄مااینجاهمهباهمدوستیموکلیحرفمیزنیم🌷ادمینپین؟📍