.....
کارامل، نوعی ماده مخصوص شیرینی سازی به رنگ نارنجی تیره است که با حرارت دادن انواع قندها ساخته میشود و میتواند به عنوان طعم دهنده در پودینگها و دسرها، پرکننده آبنباتها و یا به عنوان شیرینی بستنی و کاسترد استفاده شود. روند کارامل سازی شامل حرارت دادن شکر به آهستگی تا حدود 170 درجه سانتی گراد (340 درجه فارنهایت) است.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
6 لایک
اولین کامنت
پین؟