
حقایقی درباره خوراکی ها!
ترکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب اسانس ها و رنگهایی تهی شده اند که بسیار مضرند. ساندیس ها، تو شابه ها بیسکویت ها و کیک ها، با قندهای مصنوعی مانند ساخارین که ۱۰۰۰ برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته میشوند و برای کبد و کلیه مضر میباشند. یکی از عوامل بسیار مهم در بی خوابی استفاده ی بیش از حد قند و شکر می باشد.
نان باگت مضرترین نوع نان است چون در تهیه ی آن از بکینگ پودر یا جوش شیرین به مقدار زیاد استفاده میشود. شکر ،سفید برای کبد مضر بوده و موجب به هم خوردن فعالیت سلولهای کبدی می شود. توزیع کنندگان کوکاکولا بیش از ۲۰ سال است که از کوکاکولا برای تمیز کردن موتور کامیونهای خود استفاده می کنند.
در اکثر کارخانه های تولید آبلیموی صنعتی، حتی یک عدد لیمو هم استفاده نمی شود و آبلیموی صنعتی از آب گاه برخی اسانس ها و جوهر نمک، تولید می شود. یک عدد نوشابه به اندازه ی شش بشقاب برنج چاق کننده است. نوشابه به دلیل داشتن بنزوات سدیم و کافئین موجب آسیب دیدگی سلول های کبدی بی قراری و نامنظمی ضربان قلب میشود و مواد قندی موجود در آن نیز موجب پوسیدگی دندانها می شود. نکته ی جالب اینکه اگر دندان شکسته را داخل یک شیشه پر از نوشابه بیاندازید پس از ۷ ساعت حل میشود. همچنین گاز دی اکسید کربن موجود در نوشابه موجب کاهش کلسیم استخوان و در نتیجه پوکی استخوان میشود.
سس مایونز حاوی ترکیبات خاصی است که که . سم کبد بوده و سرطان زا می باشد. پفک یکی از مضرترین تنقلات است که مصرف مداوم آن سبب بی اشتهایی، اضطراب، پرخاشگری و عصبانیت میشود. پنیر مورد استفاده در پفک اغلب تلخ (پنیر فاسد)، گندیده و تاریخ گذشته است.
بر اساس تحقیقات انجام شده چسبندگی پفک با ۷ بار مسواک زدن هم تمیز نمیشود. بیشتر مواد تشکیل دهنده ی روغنهای جامد پارافین خوراکی میباشد که محصول پالایشگاه های نفت بوده و باعث بالا رفتن کلسترول و چربی خون می شود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود:)
ممنونم