🌻🦄🌻🦄🌻🦄🌻🦄🌻🦄
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
70 لایک
🌻🦄🌻🦄🌻🦄🌻🦄🌻🦄
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.
فرصت؟
در مورد کفشا که گفتن اما در مورد اینکه چجوری پای اون می شده فقط، جای انگشتای سیندرلا هم روی کفشا بوده، برای همین فقط اندازه ی اون بوده. دوم اینمه سکندری می خوره که از پاش در میاد.
اس دو چون پری مادرخونده یسری چیزارو با جادو تونست اونشکلی دربیاره مثلا اسبا درواقع موش بودن اما کفش هارو خودش با جادو ساخت و هیچ چیز دیگه ای رو تبدیل به اونا نکرده چون اونا هدیه ای از طرف خودش برای سیندرلا بودن:))
چه باحال نمیدونستم 😂✨
پس چجوری لباس هاش از بین رفت ؟
عجیبه
شهر عجیبیه
اره
عالییییب بود🥰🩷✨
بعضی انیمیشن ها واقعا منطق
@parsinh
تریان به کسایی میگن که ادای حیوانات رو در میارن، مثلا تریان گربه، ماسک گربه میزنه، تو خیابون ها چهار دست و پا میدوه و میگه میوووو
______
دادا منظورش اینه پستش رو حمایت کنی
اس پنج و دو رو پیوی خواستین توضیح میدم
عژیبه
شهر عژیبیه
حیلس عژیبه🗿